HP Sprocket: Éld át, örökítsd meg, nyomtasd ki azonnal!

Kütyü Magazin - 2017. december 6.

A szuperkamerás okostelefonoknak köszönhetően ma már bárhol, bármikor elkaphatjuk és megörökíthetjük a tökéletes pillanatot. Ami gyakran aztán hónapokat vagy éveket vár arra, hogy újra rábukkanjunk a több száz másik, emlékezetes fotó között. A HP Sprocket zsebnyomtatóival azonban akár azonnal ki is nyomtathatod a képeidet, így az igazán fontos pillanatok többé nem tűnnek el.

Az ünnepek alatt rengeteg olyan fénykép készül, amit szeretnénk azonnal bekeretezni, kitenni az asztalra, falra, vagy csak becsúsztatni a pénztárcánkba, hogy a számunkra igazán fontos személyek, emlékek mindig velünk legyenek. A HP Sprocket hordozható fotónyomtató ezt teszi lehetővé a polaroid képek esetében is használt ZINK Zero Ink technológia segítségével. 

A HP Sprocketre mini fotóstúdióként is tekinthetünk. Könnyen elfér a zsebben, nem nagyobb egy okostelefonnál és súlya csupán 172 gramm, így tényleg bárhova magaddal viheted. Az aprócska nyomtató további előnye, hogy a kábelekkel vagy őrült konnektor-kereséssel sem kell bajlódnod. A HP Sprocket Bluetooth-on keresztül szinte bármilyen mobillal használható  és egyetlen töltéssel akár 30 képet is nyomtathatunk vele. Ehhez a kiváló minőséget és élénk színeket biztosító HP ZINK fotópapíron kívül nincs is másra szükségünk.

A HP Sprockettel kinyomtatott 5.0 x 7.6 cm-es fotókat, valamint a 2018-tól Magyarországon is elérhető HP Sprocket Plus 5.8 x 8.6 cm-es képeit igazán személyessé varázsolhatod. Az eszközhöz tartozó applikáció segítségével a telefonoddal készített vagy a közösségi oldalakra feltöltött fotóidat még nyomtatás előtt kedved szerint szerkesztheted. Használj filtereket, feliratozd, címkézd és egészítsd ki a képeket különféle keretekkel, hangulatjelekkel vagy matricákkal, a képszerkesztésnek mostantól csak a kreativitásod szab határt! 

Válaszd ki a hozzád illő színt, és őrizd meg a fontos emlékeket a HP Sprocket fotónyomtatóval!

A HP Sprocket hordozható fotónyomtató ajánlott fogyasztói ára: 39 999 forint.

További információ: www.hp.hu  

Vissza