Az Epson bemutatja új, csúcskategóriás, nagy teljesítményű festékszublimációs textilnyomtatóját

Kütyü Magazin - 2017. október 17.

Az Epson bemutatta új, SureColor SC-F9300 festékszublimációs textilnyomtatóját, amelyet elsősorban ruházat, textil és puha anyagból készült cégérek, valamint egyéb nyomtatott promóciós termékek gyors, nagy mennyiségű nyomtatásához terveztek. Ez az új, csúcskategóriás modell a meglévő SC-F9200-at váltja le az Epson bevált nyomtatási technológiájának továbbfejlesztésével, még kiemelkedőbb minőséget és megbízhatóságot nyújtva.

A vadonatúj Epson Precision Dot festékszublimációs technológia féltónusos modulja, Look-up table technológiája és Micro-weave szolgáltatása segítségével azonnal látható a különbség a nyomtatási minőségben, és használatával könnyedén juthat minőségi nyomatokhoz közvetlenül a használatbavételt követően. Mindeközben az Epson széles CMYK bemeneti profilja az UltraChrome DS tintákkal a lehető legszélesebb színskálát biztosítja, hogy a legösszetettebb tervek reprodukciója is pontos legyen.

Akár 108,6 m2/h-s nyomtatási sebességével az SC-F9300 egy teljes körű Epson-megoldást biztosít, amely nyomtatóból, tintákból, szublimációs papírokból és szoftverből áll, maximalizálva a rendelkezésre állási időt, javítva a papírfelvételt és más olyan megbízhatósági jellemzőket, amelyek segítségével kiküszöbölhetők az olyan gyakori problémák, mint a papír begyűrődése vagy a nyomtatófej által hagyott nyomok.

A SureColor SC-F9300 rendelkezik az Oeko-Tex Eco Passport minősítésével, és megfelelt a háztartási termékekre vonatkozó japán AZO-teszten, ami azt jelenti, hogy a nyomtatóval és az UltraChrome DS tinták használatával létrehozott ruházatot és textileket teljes biztonságban hordhatják felnőttek és gyermekek, ideértve a kisbabákat is.

Flórián Medárd az Epson Magyarország termékmenedzsere elmondta: „nagy kihívás felülmúlni egy olyan terméket, amely már most is hihetetlenül megbízható, nagyon gyors és kiemelkedő minőségű, de az SC-F9300-zal pontosan ezt sikerült megvalósítanunk. Gyorsabb, még jobban kezeli a különösen vékony hordozófelületeket, és még hatékonyabban képes elkerülni a papírbegyűrődést és más gyakori adagolási problémákat. Az Epson teljes körű megoldást nyújt – nyomtatókat, tintákat, hordozóanyagokat, szoftvert és támogatást –, mindezt úgy, hogy ezek együtt tökéletesen működjenek. Az egyszerű üzembe helyezéssel és működtetéssel ideális megoldást nyújt azon nyomtatással foglalkozó vállalkozásoknak, amelyek szeretnének továbblépni a festékszublimációs technológia irányába, vagy egy régebbi eszközt szeretnének leváltani.”

A SureColor SC-F9300 2017 októberétől érhető el, 7.735.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Vissza