A team Razer által szponzorált Team Liquid esport történelmet írt

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 14.

A Team Liquid az első helyet, valamint a 10,8 millió dolláros fődíjat szerezte meg a világ legrangosabb, 24,5 millió dolláros rekord-összdíjazású esport rendezvényén.

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, a mai napon ünnepelte a Team Liquid által a Dota 2-es „The International 2017” rendezvényen elért első helyezését. A Team Liquid, a Team Razer által szponzorált elsőszámú esport franchise a globális esport történetének legnagyobb összegyűjtött nyereményalapjából nyert 10,8 millió dollárt.

A közösségi finanszírozású, rekordösszegű - 24,5 millió dolláros - nyereményalapjával a „The International” a negyedik egymást követő éve a legrangosabb esport rendezvény. A meccseket immáron negyedik alkalommal tartották a teltházas seattle-i KeyArena nézőközönsége előtt. A bajnokságot világszerte több mint 4,7 millió rajongó kísérte figyelemmel online, 10 különböző élő stream segítségével.

A Razer és a Team Liquid büszkélkedhet az esportok történetének leghosszabb partnerségi együttműködésével, amely immár több mint hat egymást követő éve tart.

“A Team Liquid ismét megmutatta a világnak, hogy a megingathatatlan figyelem, csapatmunka, és elkötelezettség mit eredményezhet a versenyszerű játék legmagasabb szintjein.” - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “Az egyedüli nyugati csapatként, amely a nemzetközi porondra is kilépett, és történelmet írt a „The International”-en, bátran állíthatjuk, hogy a Team Liquid az esport világának úttörője.”    

"A mai egy monumentális nap volt a Team Liquid történetében, és minden nagyszerű eredményhez hasonlóan ezt sem a véletlen szülte. TI7-es győzelmünk a sokéves munka, és az olyan partnerek, mint a Razer támogatásának eredménye.” – nyilatkozta Victor Goossens, a Team Liquid társ-vezérigazgatója. “Ezek a partnerségek lehetővé tették számunkra, hogy folyamatosan javítsunk a játékosállományunkon, és a teljesítményünkön. A Razer már a kezdetektől fogva velünk van, és közös munkánk révén jutottunk el ahhoz a hatalmas sikerhez, amelyet ma láttunk – hiszen már második alkalommal partnerei egy TI bajnokság győztes csapatának."

A Team Liquid a játékot a hat meghívott profi csapat egyikeként kezdte, mielőtt a megszerzett 13-3-as eredménnyel csoportelsőként zárta a csoporkört. A csapat a szintén meghívott Virtus.Pro csapat, valamint a részvételre jogosultságot szerzett Team Empire, LGD és Team Secret csapatok felett győzedelmeskedett a fő versenyszínpadon, mielőtt a top 3-ba jutott. A Team Liquid az utolsó megmaradt nyugati csapatként került a három legjobb közé, ahol a keleti LGD.Forever Young és a Newbee ellen mérkőzött meg, mielőtt megszerezte a bajnoki címet.

Ezzel a győzelemmel a Team Razer még jobban megerősíti helyzetét a világ vezető esport márkájaként. A Team Razert többek közt olyan globális top csapatok alkotják, mint például az SK Telecom T1 (League of Legends) és az SK Gaming (CS:GO).

Az esemény videofelvétele itt található: https://youtu.be/jIrcdNu5h1g.

További Team Razer információkért kérjük, látogass el a hivatalos Team Razer Facebook oldalra és honlapra.

Kulcsszavak: gamer, Razer, Team Liquid
Vissza