A Cannes-i filmfesztivál partnere a Panasonic

Kütyü Magazin - 2017. május 22.

A Panasonic 2017-ben elnyerte a „Cannes-i filmfesztivál műszaki partnere” hivatalos címet. Nem kevesebb mint száz Panasonic televíziót helyeznek ki a Palais des Festivals épületében.

A Panasonic abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a jubileumi „Cannes-i filmfesztivál műszaki partnere” lehet. A filmfesztivál május 17-28. között hetvenedik alkalommal kerül megrendezésre.

Ez az együttműködés kiváló alkalom a Panasonic számára, hogy bemutassa a nagyközönségnek az EZ1000 OLED 4K Pro HDR televíziót. A Cannes-i filmfesztivál idején, a Palais des Festivals épületében reflektorfénybe kerül a Panasonic szakértelme, és a Panasonic Hollywood Lab munkáján keresztül megvalósuló együttműködése a filmvilággal.

 

A Studio Colour HCX2 4K processzor finomhangolását hollywoodi szakértők végezték, hogy az OLED technológia kivételesen széles, egymilliárd színből álló színskáláját kezelni tudja, és ezáltal a kép hűen tükrözze a filmkészítők eredeti szándékát. Az eredmény pedig a még pontosabb színvisszaadás, különösen azokon a területeken, ahol ez igazi kihívás, például sötét árnyékoknál és erősen fényes területeken.

 

Az Ultra HD Premium és THX 4K minősítéssel rendelkező EZ1000 modellel a Panasonic a televíziós technológia határait feszegeti, hogy tökéletesen pontos képet biztosítson, amely minden eddiginél precízebben tükrözi a rendező elképzeléseit.

Eric Novel, a Panasonic Franciaország ügyvezetője így fogalmazott: „Nagy megtiszteltetés, hogy támogathatjuk a Cannes-i filmfesztivált. A Panasonic célja, hogy visszaadja a filmnek az őt megillető rangot. A Panasonic a televíziós technológia határait feszegeti azzal a céllal, hogy pontosan olyan látványvilágot vigyen az ön otthonába, amilyennek a rendező megálmodta azt.

 A Panasonic hosszú hollywoodi múltjára építő EZ1000 modellben már félprofi funkciók is megtalálhatók. Így televízió-képernyőink a rendezők, műszaki stábtagok és színészek előtt is tisztelegnek majd.”

Vissza