A Samsung elsőként támogatja a Facebook új alkalmazását

Kütyü Magazin - 2017. március 1.

A Samsung Electronics Smart TV-in bevezetésükkel egy időben érhető el a Facebook új, tévés videoalkalmazása. Az applikáció az új, 2017-es paletta mellett hozzáférhető lesz a 2016-os és 2015-ös Smart TV-ken is. A Samsung tovább erősíti globális vezető szerepét a televíziókészülékek piacán azzal, hogy elsőként támogatja a Facebook új alkalmazását.

„Örömmel hozzuk el a világ közösségi csatornáit a Samsung Smart TV tulajdonosoknak. A Samsung Smart felülete egyre nagyobb értéket képvisel, mint platform” – mondta el Sangsook Han, a Samsung Electronics vizuális kijelzők üzletágának alelnöke. „Több fronton folytatjuk az innovációt, ideértve a technológiákat és a partneri megállapodásokat is, hogy felhasználóink számára minél szélesebb szolgáltatási palettát kínálhassunk.”

Az új, tévére optimalizált Facebook videoalkalmazás lehetőséget nyújt, hogy a közösségi felületen megosztott videókat nagy képernyőn élvezhessük. Az alkalmazáson keresztül a felhasználók megnézhetik a barátaik vagy kedvenc oldalaik által megosztott videókat, de élő közvetítéseket is nyomon követhetnek a tévé képernyőjén, vagy válogathatnak a számukra ajánlott tartalmak közül.  

Az alkalmazás használatához a felhasználóknak be kell jelentkezniük a Samsung Smart Hubba, és le kell tölteniük az alkalmazást. A Facebookba történő egyszeri bejelentkezést követően máris hozzáférhetnek az új tartalmakhoz. 

A Samsung az év elején már bejelentette továbbfejlesztett Smart TV kínálatát, amely a vásárlói igényeknek megfelelően egyszerűbb és letisztultabb felhasználói felületet kapott.

Az új funkcióknak köszönhetően a felhasználók a tévéjükhöz csatlakozó összes készüléket egyetlen eszközzel, a Samsung One Remote-tal irányíthatják. A felhasználók továbbá közvetlenül a televízión élvezhetik kedvenc élő tévéműsoraikat és a fizetős videotár-szolgáltatásokat, mindezt Smart View mobilalkalmazásukon keresztül egyetlen kattintással vezérelve.

A továbbfejlesztett Smart Hub platform a vállalat új QLED TV palettájával jelent meg a 2017-es CES-en. Számos más kiemelkedő jellemző mellett a QLED TV-k színei drámaian átalakultak, és ez az első technológia a világon, melynek 100 százalékos színtérfogat visszaadását Európa egyik legnagyobb műszaki-tudományos társasága, a Verband der Elektrotechnik (VDE) hitelesítette. 

Vissza