Partizz bárhol EXTRA BASS vezeték nélküli hangszórókkal és fejhallgatókkal

Kütyü Magazin - 2017. január 7.

A Sony EXTRA BASS családja vibráló basszusával megemeli a pulzusod és újrateremti a klubhangzás dübörgését. 

A négy új hordozható vezeték nélküli hangszóró, négy különféle méretben és különböző színválasztékban, egytől egyig az egyedülálló EXTRA BASS technológia segítségével a dübörgő basszusok markáns hangzásával és fényeffektekkel teremti meg a party hangulatot. 

A hangszórók mind beltéri, mind kültéri partykon felizzítják a levegőt. Egy töltéssel akár 24 órán keresztül üzemelnek, így semmi nem állhat a buli útjába. Adjuk hozzá az ütemhez illeszkedő hirtelen felvillanó fényeket, a partyt még komolyabbá tevő DJ effekteket és vízálló kialakítást, és kész is a felejthetetlen bulik receptje. Hogy még tökéletesebb legyen a kép, vezeték nélkül csatlakoztatsz akár 10 különböző hangszórót a Wireless Party Chain segítségével és mindenfelől élvezheted a zenét, vagy párosíthatod ugyanazon modell két hangszóróját, a hangszóró hozzáadása funkció segítségével, és így szélesebb körű sztereóhangzást érhetsz el.

Ha csak egyedül élveznéd a zenét, az új EXTRA BASS vezeték nélküli fejhallgatók ugyanúgy biztosítják a dübörgő basszusokat, anélkül, hogy aggódnod kellene az összegabalyodó vezetékek miatt. 

Villanó party fények

A népszerű party fények most már a kisebb vezeték nélküli hangszórókban is elérhetőek. A Sony mérnökei úgy tervezték meg a különböző fényeket, hogy azok kedvenc zenéiddel egy ütemben elevenítsék meg egy igazi party varázsát az otthonodban, a medencénél, fesztiválon, vagy bárhol ahol csak kedved támad zenét hallgatni. Az SRS-XB40 klubszerű fényhatásokat kelt életre egy körbefutó LED fényvonallal, stroboszkóppal és hangszóró fénnyel. A fényvonal sokszínű mintákat képes életre kelteni, a tiszta fehértől a szivárvány minden árnyalatáig. Az SRS-XB30 fényvonala hasonlóan sokszínű, valamint megjelenik a stroboszkóp is, míg az XB20 egyszínű fényvonala harmonizál a hangszóró színével.

Személyre szabott bulik

A Sony SongPal applikációjával távolról is szabályozhatod a lejátszási funkciókat, a fényeket, a hangzást és a hangszóró hozzáadása funkciót, így a kedved szerint élvezheted kedvenc zenéidet. 2017-ben a vezeték nélküli hangszóróknál újdonság a Fiestable kiegészítő applikáció, amely az SRS-XB40-nel együtt használva még szabadabb felhasználást tesz lehetővé: DJ effekt segítségével válthatsz a zenék között és egyetlen kézmozdulattal módosíthatod a fényeket.

A hangszórók könnyen hordozhatók, akár fektetve és állítva is használhatóak, a Bluetooth és NFC technológiáknak köszönhetően pedig vezeték nélküli kapcsolatra képesek. 

Buli éjjel-nappal 

Élvezd kedvenc zenéid éjjel-nappal, a 24 órás üzemidővel rendelkező, nagy teljesítményű SRS-XB40-nel, amely a legnagyobb a négy új vezeték nélküli hangszóró közül hangját, méretét és kiegészítő funkcióit tekintve. Emellett ne feledkezzünk meg az SRS-XB30-ról sem, amely kisebb méretben ugyanakkora üzemidővel tökéletes bármely házibuliban vagy fesztiválon – így bárhol átélheted az igazi party élményt. Az EXTRA BASS vezeték nélküli hangszórókkal soha nem maradsz hirtelen zene nélkül, mivel hang jelzi a töltöttségi szint csökkenését.

Vízállóság minden kalandra

Az SRS-XB20 valamivel kisebb, de az új Sony vezeték nélküli hangszórókhoz hasonlóan kiváló minőséget képvisel. Az összes új hangszóró IPX5 vízálló borítással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a nedvességnek, legyen szó akár esőről, akár a party során a medencéből kifröccsenő vízről.

A kicsi, de erős SRS-XB10 teljesen új szintre emeli az aktuális slágereket. A kis csővázhoz tartozik egy szilikon szalag, amely segít az apró hangszórónak a hang irányításában. Állított helyzetben minden irányba sugározza a hangot, így azt egy egész baráti társaság élvezheti. Fekvő helyzetben a zene egyenesen a hallgató füleibe jut.

Az XB10 kis szilikon szalagját bárhová beakaszthatod, így mindig élvezheted az az EXTRA BASS hangzást. A városnézés közben a kerékpárodon lóghat, egy kempingezésen a sátorban vagy egy hegyi kiránduláson a hátizsákodra akasztva. 

Tartsd meg magadnak!

Annak érdekében, hogy az erőteljes basszusokat egyedül is élvezhesd, itt van két új vezeték nélküli, EXTRA BASS fejhallgató. Az MDR-XB950N1 és az MDR-XB950B1 is támogatja a Bluetooth és NFC (Near Field Communications) technológiákat, így vezeték nélkül is könnyen csatlakoztathatóak.

Amellett, hogy az MDR-XB950N1 gondoskodik az erőteljes basszusokról, az NC (Noise Cancelling – zajszűrés) technológiának köszönhetően semmi nem fog megzavarni zenehallgatás közben.

A 2017 tavaszán érkező új kiegészítővel, a „Sony | Headphones Connect” applikációval még inkább személyre szabhatod a Sony fejhallgatóján keresztül hallgatott zenét. Többféle EXTRA BASS verzió közül választhatsz annak megfelelően, hogy egy stadion, klub, koncertterem vagy éppen egy szabadtéri színpad hangzására vágysz. Most valóban kedved szerint szabályozhatod a hangerőt és a basszus mélységét is. 

Egy teljes feltöltéssel az XB950N1 akár 22 órán keresztül, míg az XB950B1 akár 18 órán át biztosítja, hogy ne kelljen megszakítanod az egyszemélyes bulit.

A beépített mikrofonnak és a Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően ezeket a vezeték nélküli fejhallgatókat viselve az érintésmentes telefonálás kényelmét is élvezheted. A telefonnal való párosítás után egyszerűen csak meg kell nyomni a gombot a fülhallgatón a hívás fogadásához, majd a befejezéséhez. A zenelejátszás automatikusan folytatódik, ha bontottad a vonalat.

Vissza