Az ABC Data lett a Pixelio 3D szkennerek kizárólagos forgalmazója

Kütyü Magazin - 2016. augusztus 17.

Magyarországon a közép-kelet-európai régió vezető elektronikai disztribútorának, az ABC Datának a kínálatában válik először elérhetővé a Pixelio márka innovatív 3D szkennere. A low-cost 3D nyomtatás elterjedését ígérő eszköz a várakozások szerint rendkívül gyorsan nagy népszerűségre fog szert tenni mind az üzleti, mind a magánfelhasználók körében.

Az ABC Data és a Pixelio között történt megállapodás szerint mostantól a közép-kelet-európai régió nyolc piacán - így Magyarországon is - az ABC Data forgalmazza a Pixelio 3D szkennereit. Az okostelefonokat 3D szkennerré, vagy 360°-os videókamerává alakítani képes eszközt megalkotó lengyel cég, a Smart3D, az elmúlt évben hatalmas sikert aratott az egyik legnagyobb közösségfinanszírozási platformon. Az ABC Data amellett, hogy a  regionális megállapodásnak köszönhetően a viszonteladók széles csoportja számára elérhetővé teszi a technológiát, a partnereinek nyújtott edukációs tevékenységgel is támogatja az olcsó 3D nyomtatási technológia terjedését.

„A Pixelio szkennerek nagy érdeklődést fognak kiváltani egyszerű használhatóságuk és sokrétűségük miatt. Az eszköz fotósok, 3D nyomtató felhasználók, múzeumi dolgozók, régészek, mérnökök és grafikusok, bloggerek és e-kereskedelmi szakemberek számára is hasznos segítséget nyújthat” - mondta el Révész Dániel, az ABC Data termékkategória menedzsere. „Csak el kell helyeznünk a megfelelő szoftverrel ellátott okostelefont az eszköz karján és már be is szkennelhetjük  az érdekes tárgyakat” - teszi hozzá Révész. 

Az ABC Data 180.000 terméket tartalmazó portfóliója - amelyen már ezelőtt is megtalálhatóak voltak 3D nyomtatók és kiegészítők - egy olyan új csúcsminőségű termékkel bővült, amely nem csak hatalmas szabadságot ad a 3D nyomtatásra szánt projektek létrehozásában, de alkalmas magas minőségű panoráma, timelapse, vagy 360° fényképek és videók készítésére is. Az eszköz augusztus közepétől érhető el a disztribútor kínálatában.

Vissza