Ezek az idei nyár legfontosabb kütyüi

Kütyü Magazin - 2016. július 8.

Tengerparti nyaralás, közös szurkolás a haverokkal vagy egy csajos este a Balatonnál… Most megmutatjuk, melyek azok a legfontosabb kellékek, amelyek nem hiányozhatnak a tökéletes nyári élmények átéléshez és megörökítéséhez.

Vidd haza a nyár legjobb pillanatait!

Ebben segít a Sony DSC-HX90 kompakt fényképezőgép, amely még a legkisebb női táskában is elfér, nem húzza a válladat, könnyen kezelhető, mégis garantálja, hogy a legszebb emlékeidet hazavidd magaddal. Ráadásul a PlayMemories applikáció segítségével még kreatívabbá, játékosabbá varázsolhatod a képeket, amelyeket WiFin keresztül azonnal megoszthatsz a telefonoddal, és már mehet is a közösségi oldaladra.  

Mondd el videóval!

Van amit nem lehet képekben megmutatni: ahogy például életedben először szörfdeszkára pattansz és meglovagolod a habokat, vagy ahogy egy kerti partin spontán koreográfiát nyomsz a csajokkal. A Sony FDR-AX33 kézi kamerával a Full HD-nál négyszer részletgazdagabb felvételeket készíthetsz. Tenyérnyi méretének köszönhetően biztosan befér a bőröndbe is. Kezdő „operatőrök” is könnyedén kezelhetik, sőt ha felvágnál a többiek előtt, akkor WiFi-n keresztül vagy NFC-képes telefonoddal is irányíthatod.  

Extrémsportolóknak alapdarab

Lételemed az adrenalin? Akkor a Sony HDR-AS 50 Action Cam-et neked találták ki: viszont sportolás közben csak magadra kell vigyáznod, a kamerára nem. Víz, por, rezgés és ütésálló tokjának köszönhetően bármilyen körülmény között lélegzetelállító felvételeket készíthetsz, ráadásul a csuklópántként használható távirányítójáról, valamint a mobilodról is irányíthatod.  

Legyen tánc!

Jólesne egy spontán buli a kertben vagy a strandon? Ha nálad van a Sony az SRS-XB3 hangsugárzó, akkor semmi nem akadályoz meg ebben. Amellett, hogy a strandtáskádba is befér, vízálló, így a medence mellett sem kell féltened. Ráadásul akár 24 órát is bír, Bluetooth-os vagy NFC-s eszközöddel pedig pillanatok alatt gondoskodhatsz róla, hogy felpörögjön a hangulat. Még egy jó hír: a fekete mellett piros, kék és zöld színben is kapható.  

Zárj ki minden felesleges zajt!

Lazulnál valami jó kis chill zenére vagy a legapróbb részleteit is szeretnéd hallani kedvenc számodnak? A Sony h.ear on Wireless NC fejhallgatók lesznek ebben a legjobb barátaid. Kényelmesek hosszú távon is, a zajszűrő technológiának köszönhetően a külső hanghatásokat teljesen kizárják. Bluetooth-szal és NFC-vel kábelek nélkül használhatod, a beépített akkumulátor pedig közel 20 órás zenei élményt biztosít. Hölgyek, figyelem: Lime sárga, viridian zöld, szénfekete, bordeaux-i rózsaszín és cinóbervörös színekben kapható.  

Megvan az új edzőtársad!

Nyáron sem állsz le az edzésekkel? Akkor van egy ötletünk, milyen kütyüvel teheted még élvezetesebbé a köröket. Víz és porálló, könnyű és könnyen kezelhető, mi az? A Sony NW-WS410 sorozat darabjai a legjobb edzőtársak. Mindössze 32 grammosak, 12 órát bírnak és a vezetékeket is elfelejtheted.  

(Jobb) mintha a lelátón ülnél…

Az idei nyár igazi kánaán a sportrajongóknak, az EB után már szinte egyből hangolódunk az olimpiára. Ha nem élheted át személyesen ezeket az élményeket, akkor sem kell aggódnod. A dizájnos és szupervékony kialakítású Sony 4K XD93 amellett, hogy a nappali ékköve, egyenesen a lelátókra repít: lélegzetelállító 4K felbontása páratlan képminőséget nyújt. A Sony Android TV segítségével ráadásul minden eddiginél gyorsabban érheted el kedvenc műsoraidat, filmjeidet, applikációidat.  

És a végén az alapkellék…

Becsekkolásnál vagy éppen egy nagyon fontos beszélgetés közben lemerülő telefon? Ennek a rémálomnak vége. Ma már minden táska alapkelléke az USB-töltő, a Sony CP-S20B pedig kompakt méretének köszönhetően bárhol elfér. Ráadásul barátaiddal is megoszthatod, ugyanis egyszerre négy eszköz tölthető róla, vagy akár nyolcszor feltöltheted mobilodat fali csatlakozók nélkül. 

Vissza