4G-s phablet ujjlenyomat-olvasóval

Kütyü Magazin - 2016. április 14.

Lehet, hogy sokak számára ismeretlenül hangozhat az Ulefone név, pedig a kínai mobilgyártó több készülékkel és kiegészítővel is büszkélkedhet. A modellek fő jellemzője, hogy árcédulájuk is igen kedvező.

Európai fővárosról kapta a nevét az Ulefone Vienna névre keresztelt óriásmobilja, amely egy 5,5 hüvelykes, Gorilla Glass 3 védelemmel ellátott 2.5D kijelzővel büszkélkedhet. A telefon azonban nem csupán képernyőmérete miatt hívja fel magára a figyelmet, hanem egyéb specifikációi is kecsegtetők.


A 4G-képes, kecses phablet lelke is ütősnek bizonyul, illeszkedve a modell kijelzőjéhez. A processzor, melyhez egy Mali-T720 GPU is társul, tehát egy 64 bites, nyolcmagos MTK6753 lapka, amely 1,3 GHz órajelen pörög. Ezen felül 3 gigabájt LPDDR3 RAM-mal és 32 gigabájt belső tárhellyel látta el a gyártó a mobilt.

A készülék javára írható még, hogy a nagy kijelzőhöz Full HD felbontás is dukál, valamint egy f/2.0 apertúrás 13 megapixeles vakus és autofókuszos kamera áll rendelkezésre a fotók készítéséhez, és egy 5 megapixeles előlapi szelfi fényleső is tartozik hozzá.

A készülék két (egy nano és egy micro méretű) SIM kártya befogadására is képes, melyből az egyik slot a microSD kártya olvasására is bármikor használható.
 

A gyártó méreteihez mérten combos aksival szerelte fel a modellt: egy 3250 mAh-es Sony Li-polymer példány gondoskodik az üzemidőről. Így tovább bírja az óriástelefon a strapát egy átlagos mobilnál.

Az Android 5.1 Lollipop rendszerrel és az Ulefone saját, megújult U-launcherével felszerelt mobil a Gearbest oldaláról közvetlenül is megrendelhető 169 dolláros áron, és maximum egy hét alatt megérkezik a kívánt helyre. 

A phablet összesen négy színben, fekete, fehér, asztroszürke és rózsaszín árnyalatokban érhető el, így minden célcsoport megtalálhatja a hozzá illő színvilágot.

Több infó a termékről a Gearbest oldalán érhető el.

 
 

Vissza