A HyperX gamer fejhallgatói elsőként kapták meg a Discord tanúsítványát

Kütyü Magazin - 2016. március 22.

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a díjnyertes Cloud II és a hamarosan piacra kerülő Cloud Revolver headsetek elsőként kapták meg a Discord tanúsítványát.

A Discord a leggyorsabban bővülő, kifejezetten játékosok számára fejlesztett ingyenes applikáció, amely biztonságos és gyors chatelést tesz lehetővé többjátékos számítógépes- és mobilos játékokhoz egyaránt. Az alkalmazás jelenlegi ötmillió főt számláló tábora rohamosan növekszik, havonta több mint egymillió új felhasználó csatlakozik a legújabb kommunikációs platformhoz. A cég nemrégiben 20 millió dolláros kockázati tőkéhez jutott a Greylock Partners által vezetett befektetői csoporttól.   

A belső nézetű, úgynevezett FPS játékoknál elengedhetetlen a gyors és zökkenőmentes kommunikáció a barátokkal, csapattagokkal és játékostársakkal. A Discord a legkiválóbb audiogyártókkal működik együtt ennek biztosításáért. A Discord tanúsítványa garantálja, hogy a HyperX Cloud II és a Cloud Revolver mikrofonos fejhallgatói esetében a tiszta beszédhang stúdióminőségű hangzással párosul. A fejhallgatók mentesek mindennemű visszhangtól, háttérzajtól vagy beszédhang-torzítástól. A tanúsítvány megszerzéséhez a két headsetet számos tesztnek vetették alá: akusztikus összehasonlítást végeztek a Discordtól származó referenciahanggal, alaposan tanulmányozták az öt legnépszerűbb játék (League of Legends, DOTA2, World of Warcraft, Counter Strike, Minecarft) közben nyújtott teljesítményüket, illetve figyelembe vették a játékos-közösségektől származó visszajelzéseket. 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a legjobb játék-orientált hardvergyártókkal dolgozhatunk együtt, köztük a HyperX-szel, amelynek fejhallgatói kiválóan kompatibilisek alkalmazásunkkal. A HyperX Cloud Revolver és Cloud II headseteket alaposan próbára tettük, és elmondhatjuk, hogy várakozáson felül teljesítettek” – mondta Eros Resmini, a Discord marketingigazgatója.

„Megtiszteltetés, hogy a mi mikrofonos fejhallgatóink kapták meg elsőként a Discord tanúsítványát, amely  újabb elismerése elhivatottságunknak az iránt, hogy a Cloud II és Revolver termékcsalád a legkiválóbb hangminőséget biztosítsák a játékosoknak” – tette hozzá Edward Baily, a HyperX Kelet-Közép-Európa üzletfejlesztési menedzsere. 

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken. 

Vissza