Itt a PayPal új mobil applikációja

Kütyü Magazin - 2016. február 22.

Bemutatkozott a PayPal legújabb, iPhone és Android okostelefonokra letölthető mobil applikációja. Az alkalmazás korábbi verziójának újratervezése a vállalat reakciója a globális mobil kereskedelem rohamos térnyerésére, amely a vállalat megbízásából készült kutatás szerint a teljes e-kereskedelem növekedési ütemének háromszorosával fejlődik.

„Jelenleg minden negyedik PayPal tranzakciót mobil eszközről indítanak, és a Forrester Research kutatóintézet előrejelzése szerint 2016-ban az m-kereskedelem a teljes e-kereskedelem harmadát fogja kitenni. Ez az oka, hogy egyre jobban felértékelődik az webáruházakhoz hozzáférést biztosító mobil eszközök és az ezeken futó applikációk szerepe” – mondta el Matt Komorowski, a PayPal közép-kelet európai régióért felelős értékesítési vezetője.  

A megújult alkalmazás legyszerűsíti a peer-to-peer utalások menetét, a fiókaktivitások nyilvántartása átláthatóbbá válik a folyamatban lévő és befejezett tranzakciók elkülönítésével, könnyebben figyelemmel követhetjük a küldött és beérkezett pénzösszegeket, továbbá a felhasználók a lakóhelyüktől eltérő országokban kiadott bankkártyát is hozzárendelhetnek fiókjukhoz.

A PayPal terméktervezői csapata a fejlesztési időszakban nyolcezer ügyfélszolgálati munkatárs véleményét kérte ki, és a beta verzió tesztelése során kapott visszajelzéseket is felhasználták a most megjelenő hivatalos változatban. 

A PayPal applikáció minimum rendszerköveteménye iOS 8.1, vagy Android Honeycomb. Az alkalmazás elérhető az Apple Store és a Google Play áruházakban.

Vissza