A Facebook eseményszűrőkkel újít

Czipperer Dia - 2015. december 30.

A közösségi oldal megújította iOS mobilappját, igaz, egyelőre csak bizonyos felhasználók találkoztak az újdonsággal. Az eseményeknél két szűrési lehetőség is megjelent.

A Facebook úgy döntött, frissíti iOS-re szánt mobilalkalmazását. Bár az update egyelőre még közel sem hivatalos, egyelőre csak bizonyos országokban élő iPhone-felhasználók próbálhatják ki az új lehetőséget.

A vállalat az eseményeket frissítette, méghozzá két szűrési lehetőséget tett közzé. Az újítások célja, hogy az emberek minél több őket érdeklő eseményen vehessenek részt.

Az egyik ilyen fontos update, hogy a különféle programok kategóriába rendezve jelennek meg. A felhasználók választhatnak étel/itallal, zenével, éjszakai élettel kapcsolatos vagy közösségi események közül. A másik pedig az, hogy a különféle lehetőségek nem csak konkrét dátum szerint jelennek meg, hanem a listázás itt is feltűnt. Külön rábökhetünk azokra a programokra, amelyek holnap, hétvégén, ezen a héten vagy jövő héten lesznek.


Egyelőre ez a lehetőség még korlátozott a Facebook-használók számára, de a közeljövőben minden bizonnyal minden mobileszközön elérhető lesz az újítás.

 

Kép: businessinsider.com

Vissza