Tényleg létezik a Lumia 650

Czipperer Dia - 2015. december 28.

A Microsoft maga erősítette meg Lumia 650-es mobiljának létezését. A készülék Windows 10 operációs rendszerrel a fedélzetén debütálhat.

Számos pletykát hallhattunk már a Microsoft soron következő Lumia mobiljáról. A 650-es modell Windows 10 alapokon kerülhet majd forgalomba. A Microsoft műszaki vezetője, Chris Capossela pedig azt is megerősítette, hogy a készülék valóban létezik.

A szakember a ZDNet munkatársának, Mary Jo Foleynek a kérdésére válaszolva közölte, hogy a Lumia 650-es mobil valóban létezik, azonban a hivatalos megjelenési dátumról nem beszélt.

Ha minden igaz, a készülék nem a csúcsmobilok táborát erősíti majd Snapdragon 212-es processzorával és 1 gigabájt RAM-jával. A további specifikációkat tekintve sem tűnik kiemelkedőnek a mobil.

A telefont 5 hüvelykes, 720 pixel felbontású megjelenítővel látta le a gyártó, a mobil tárhelye pedig mindössze 8 gigabájt. A főkamerája 8 megapixeles képeket lő, melyhez egy LED vaku is tartozik, az előlapi kamera pedig 5 megapixeles képességekkel felruházva érkezik.

Azt egyelőre még nem tudni, a Microsoft pontosan mikorra tervezi a mobil kiadását, nagyjából januárra vagy februárra várható a megjelenése.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza