Új tagokkal bővül az LG Music Flow termékcsaládja

Kütyü Magazin - 2015. december 15.

Vezeték nélküli hangprojektorokkal és X-Boom hangrendszerekkel bővíti népszerű Music Flow termékcsaládját az LG. Az új eszközök a 2016-os CES-en mutatkoznak be.

Az LG a 2016-os CES-en mutatja be legkorszerűbb hangprojektorait és hangrendszereit, melyek a Music Flow termékcsád legújabb tagjaiként lépnek színre.

Az LG új SH8, SH7 és SH6 hangprojektorai közül a vásárlók könnyen megtalálhatják az igényeiknek legmegfelelőbb készüléket. A modellek karcsú és letisztult külsővel rendelkeznek. A továbbfejlesztett, házimozi-rendszerekhez ideális SH8 és SH7 hangprojektorok vezeték nélküli mélysugárzói kiemelkedő basszus hangzást nyújtanak. Az SH6 a hat darab, különálló hangszórójával és innovatív, a mély hangokat hatékonyan kiemelő belső kialakításával tűnik ki, a kompakt készülék így erőteljes hangzást nyújt.

SH8, SH7

Az új LG hangprojektorokat egyszerűen, egyetlen gomb használatával be lehet állítani, így könnyűvé válik a házimozi-rendszerek installálása, miközben az eszköz alapvető funkciói közvetlenül a tévé távirányítójáról is elérhetőek. A legújabb készülékek támogatják az ún. adaptív hangbeállítás (Adaptive Sound Control – ASC) funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy az eszközök automatikusan hozzáigazítsák a hangbeállításaikat az épp lejátszott médiatípushoz.

Azzal, hogy a készülékek Bluetooth-on, Google Caston és az LG Auto Music Playen keresztül is képesek kapcsolódni, rendkívül sokféle tartalom könnyű és egyszerű lejátszását teszik lehetővé. A wifi- és Bluetooth-csatlakozás révén pedig a felhasználók automatikusan válthatnak a különböző tartalmak és a legjobban működő kapcsolódási típusok között.

Azzal, hogy az LG hangprojektorai és Music Flow vezeték nélküli hangszórói gyors és kényelmes csatlakozást kínálnak, az okostelefonokról bármilyen tartalom lejátszható rajtuk. Az LG P7 és P5 hangszórók egyszerű Bluetooth-csatlakozási lehetősége olyan vezeték nélküli környezetet teremt, amely bárhol és bármikor kiváló hangzást nyújt.

Az LG három új X-Boom rendszert is bemutat a 2016-os CES kiállításon: két LG X-Boom Solo modellt (OM7560 és OM5560) és a CM9960-at. Az X-Boom modellek teljes körű szórakoztatóközpontként működnek és egyszerre nyújtanak erőteljes hangzást, valamint vezeték nélküli összekapcsolhatóságot. Mind a két X-Boom modellre jellemző, hogy egyetlen hangfala egész audiórendszert foglal magába, így tökéletes választást jelentenek partikra, nagyobb összejövetelekre.

X-Boom OM7560

Az X-Boom Sampler Creator funkciójával a felhasználók bármilyen, az okostelefonjukkal felvett hangot átküldhetnek a hangrendszerre a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, majd ezt a hangmintát a DJ a digitális keverőpulton egyetlen gombnyomással használhatja is.

Mindhárom készülék rendelkezik az egyedülálló Party Thruster funkcióval, amellyel fantasztikus, a lejátszott zenével tökéletesen összehangolt színes fényshowt rendezhetünk. Ez a látványos fényjáték és a kiemelkedő minőségű hangzás minden partit felejthetetlenné tesz.

 
X-Boom CM9960
Vissza