Frissítette Classic karóráját a Pebble

Czipperer Dia - 2015. december 11.

A Pebble kiadta Classic névre keresztelt okosórájának, vagyis első modelljének frissítését. Az eszköz többek között – a Pebble Time-hoz hasonlóan – új felhasználói felületet kapott.

A Pebble legújabb karórája, a Time új felhasználói felülettel és számos újdonsággal érkezett. Sajnos a kiadott update eddig nem volt kompatibilis a vállalat eredeti Classic modelljével, azonban a Pebble mostani bejelentése szerint a 3.8-as frimware frissítés ennek a fedélzetére is megérkezik. Ez fontos lépés, hiszen ez volt az első eszköze a vállalatnak, és még most is sok ember használja.

A kiegészítő, a Pebble Steellel karöltve megújult, Timeline névre keresztelt felhasználói felületet kapott, amely a Firmware 3.0 operációs rendszer részeként a Time karóra fedélzetén debütált. Ezen felül könnyen megtekinthetővé válnak a korábbi emlékeztetők és a közelgő események is.
 


Az új felhasználói felület mellett korlátlan alkalmazások várják a felhasználókat, ettől függetlenül azonban a Classic monokróm kijelzője továbbra sem változtatható színessé, és a hangfunkció sem lesz elérhető. Emellett pedig megtekinthetik az előző napi aktivitásukat is, illetve a másnapi időjárás előrejelzést is.

Az Android felhasználók már csatlakozhatnak a beta programhoz, a szélesebb célközönség számára pedig a hónap végétől lesz elérhető az új verzió. A Pebble elmondása szerint az Apple korlátozza, mit tehetnek a beta programban, így most erre a platformra nem adták ki ezt a verziót, azonban a firmware az iOS userek számára is elérhető lesz, amikor a szélesebb célközönség előtt debütál az applikáció.

 

Forrás: TheNextWeb.com

Vissza