A Magyar Telekom kínálatába érkezik az iPad Pro

forrás: Prím Online - 2015. november 16.

A Telekom november 17-én kezdi meg az új iPad Pro készülék értékesítését. Az új iPad Pro, amelyből a Telekomnál az induláskor a szürke színű 128 GB teljesítményű modell lesz elérhető, online a Telekom honlapján keresztül, valamint kijelölt üzleteiben lesz megvásárolható.

Az Apple legújabb táblagépe hazánkba is megérkezett. Az iPad Pro készülékek, amelyekkel az ügyfelek csatlakozhatnak a Telekom országos lefedettségű 4G hálózatára, többféle kedvező konstrukcióban is elérhetőek lesznek. Az árakról és különféle konstrukciókról jövő keddtől lehet tájékozódni a Telekom honlapján.

Az eddigi iOS készülékeknél nagyobb méretű iPad Pro 305,7 mm hosszú és 5,6 millió pixel felbontású retina kijelzővel érkezik. Az új 64-bit A9X chip révén teljesítménye hatalmas, a legtöbb hordozható PC-vel felveszi a versenyt. Vékony, könnyű és akkumulátora révén egész napos rendelkezésre állást, akár 10 órás használati időt is biztosít – amit a felhasználók már el is várnak egy iPadtől.
 



A Telekom az Apple Pencil terméket is kínálja az iPad Prohoz, amely sokkal gördülékenyebbé és természetesebbé teszi a rajzok és vázlatok készítését, és hihetetlen pontosságot biztosít olyan alkalmazásoknál, mint például a szépművészeti illusztrációk vagy a részletes 3D tervezés. Az Apple Pencilben található beépített Lightning csatlakozó megkönnyíti és gyorsabbá teszi az eszközökkel történő összepárosítást, illetve a töltést.

Kijelölt üzletek listája:

- Allee Telekom üzlet
- Debrecen Telekom üzlet
- Győr Telekom üzlet 
- Pécs Telekom üzlet 
- Szeged Árkád Telekom üzlet
- Westend Telekom üzlet

 

Vissza