Frissült a Noreg MARGARÉTA kártyamenedzsment megoldása

Kütyü Magazin - 2015. november 3.

A Noreg Információvédelmi Kft. elindította a MARGARÉTA kártyamenedzsment megoldásának 3.0-ás kiadását, amely a Java EE platform legfrissebb, 7-es verziójára épül.

Megújult a noreg kártyamenedzsment rendszere. a MARGRÉTA névre keresztelt megoldás 3.0-ás verziója új kezelőfelületet kínál, vlaamint a program gyorsabb lett, illetve az geyes kapcsolódó lapok közötti navigáció is hatékonyabb lett. 

A MARGARÉTA V3.0 a Java EE platform legfrissebb, 7-es verziójára épül. Ez lehetővé teszi, hogy a MARGARÉTA a legújabb elérhető alkalmazásszerveken fusson. 

A frissítéssel a kliensoldali komponensek használata is jelentősen egyszerűsödött, átláthatóbbá és könnyebben kezelhetővé vált és immár tisztán 64 bites környezetben is használható minden komponens.

A MARGARÉTA V3.0 könnyebbé teszi a teljes infrastruktúra üzemeltetését, hiszen a kapcsolódó komponensekről érkező események és az elemzéshez szükséges naplók is elérhetők a rendszer központi felületén. Az üzemeltetők már a probléma bekövetkezése előtt értesülhetnek (akár bejelentkezés nélkül is) az elvégzendő karbantartási feladatokról (pl. a szükséges tanúsítványok cseréjéről), de a kliensoldali hibák elemzéséhez szükséges naplók is automatikusan a rendelkezésükre állnak.

A jövőben a verziófrissítés is egyszerűbbé válik majd, ugyanis a korábbi manuális műveleteket felváltja az automatikus működés. A MARARÉTA V3.0 lehetővé teszi a korábbi rendszerek áttérését a népszerű és rendkívül hatékony többszintű környezetre. A logikai felhasználók teljes körű kezelésével egyetlen kulcshordozó eszközön, integráltan kezelhetőek a privilegizált és a normál felhasználók tanúsítványai is.

Az agent-alapú működésnek köszönhetően akár eltérő besorolású zónákból is biztonsággal kiadható minden szükséges tanúsítvány egyetlen eszközre. Az így kibocsátott kártyák gyorsabbá, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik az adminisztrátorok és a tesztelők munkáját.

 

 

Vissza