A ZyXEL új átjárója akár 50 felhasználónak is gyors netet biztosít

Kütyü Magazin - 2015. október 30.

Wi-Fi csatlakozási pontként és hálózati menedzsment eszközként is bevethető az UAG50, a ZyXEL új átjárója. Az UAG50 a visszaéléseket is kiszűrni, és több embernek biztosít internetelérést.

A ZyXEL új UAG50 átjárójával könnyedén kiszűrhetőek a visszaélések, és egyszerre több felhasználónak is gyors internetelérést biztosít. Az eszköz révén a felhasználók hozzáférési jogai is szabályozhatóak, a felhasználói csoportok létrehozásával az esetleges visszaéléseket szintén ki lehet szűrni. A konfiguráció során megkülönböztethetőek az ingyenes és fizető felhasználók csoportjai, és ennek mentén korlátozható például a hozzáférés ideje is.

A ZyXEL UAG50 egyszerre 50 felhasználónak teszi elérhetővé a hozzáférést azonos sávszélességen. Az eszköz további csatlakoztatott antennák nélkül is lefedi a sztenderd alapterületű vendéglátó egységeket. A teljesítményt pedig akár 80 Mbps felett is képes tartani, a 2.4 GHz (802.11/b/g/n) sávszélességen.

Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere szerint a a Wi-Fi csatlakozást természetesnek vesszük, és anélkül használjuk, hogy tudnánk, milyen technológiai háttér áll mögötte. A ZyXEL UAG50 átjáró a telepítés után az alapbeállításokat használva is a legoptimálisabb kihasználtságot biztosítja, amivel időt és energiát takarít meg a tulajdonosok számára.

 

 

Vissza