2 év garanciát ad okosórájára a Huawei

Czipperer Dia - 2015. október 27.

Jól járnak a Huawei Watch tulajdonosok. A gyártó úgy döntött, a szokásosnál több garanciát vállal a termékre, és ezt minden vásárló számára biztosítja.

Az okosórák piaca egyre nagyobb lesz, így a szolgáltatóknak sem árt pozíciójukat tartani a fokozott versenyhelyzetben. A különleges dizájnelemek, az újabb technológiák alkalmazása egy jó kitörési lehetőság lehet, azonban akadnak egyéb trükkök is, melyekkel ki lehet tűnni a tömegből és stabilan tartani a pozíciót.

A Huawei nem éppen a legnagyobb gyártók közé tartozik okosóra fronton. Ezzel ők is tisztában vannak, hiszen nem csak a karórák választékát, hanem a tudást is szemügyre véve nem éppen a Huawei Watch az az eszköz, amely a top okosórák sorában foglal helyet.

A gyártó úgy döntött, ő mással szeretné magához csalogatni a vásárlókat. A vállalat nemrég jelentette be, hogy a Huawei Watch garanciáját további egy évvel hosszabbítja meg. Jelenleg 12 hónap jótállás jár az eszközhöz, csakúgy, mint a többi versenytárs készülékeihez. Mostantól azonban a karórához két év garanciát ígér a gyártó.

Aki újonnan vásárolja meg az órát, automatikusan két év jótállást kap hozzá, viszont azok számára is biztosítják a két évet, akik már rendelkeznek Huawei Watch karórával. Ehhez nem kell mást tenniük, mint a Huawei weboldalán regisztrálni a terméket a vásárlástól számított 45 napig. Az európai felhasználók sincsenek elkésve, hiszen az óra szeptember közepén érkezett meg az öreg kontinensre, hazánkban pedig év végétől lesz kapható.

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza