Sajtófotón a Lumia 550

Czipperer Dia - 2015. október 2.

Kiszivárgott képeken tündököl a Microsoft soron következő mobilja, a Lumia 550. Az @evleaks jóvoltából nézhetjük meg közelebbről a jószágot.

Számos pletykát hallhattunk már a Microsoft soron következő mobiljáról, a Lumia 550-ről. A készülék, ha minden igaz, visszafogottabb árnyalatokban tündököl majd, mint a többi Lumia mobil: fehér, piros, kék és fekete színekben lesz elérhető.

A specifikációkat tekinvte a 4,7 hüvelykes telefon lelke egy Snapdragon 210-es processzor lesz. A 720 pixeles AMOLED megjelenítő semmilyen extrát nem tartogat számunkra, ahogyan a mobil többi része sem. 1 gigabájt RAM-mal és 8 gigabájt tárhellyel érkezhet majd, üzemidejéről pedig egy 1905 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

A Windows 10 alapú telefon kamerája sem tűnik kiemelkedőnek. Valóban belépő kategóriás mobilnak számít a maga 5 és 2 megapixeles fénylesőjével.

A készülék, a felsőkategóriás Lumia 950 és 950XL modellek társaságában érkezhet, méghozzá napkon belül, a Microsoft hivatalos, október 6-ai sajtóeseményén hullhat le a lepel róla.
 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza