Négy színben érkezhet a Microsoft Lumia 550

Czipperer Dia - 2015. szeptember 22.

A Microsoft hamarosan bemutatja első Windows 10-es mobilját. A vállalat okotóber 6-án tartja hivatalos sajtóeseményét, ahol a több színben pózoló Microsoft Lumia 550-es modell is bemutatkozhat. 

Friss képek jelentek meg a Microsoft soron következő, belépőszintű mobiljáról. A Lumia 550-es modell lehet a vállalat első Windows 10-es telefonja, melyet október 6-án, hivatlos sajtóeseményük keretében mutathatnak be. A készülék négy színben érkzik majd: fehér, piros, kék és fekete árnyalatokban.

A felsőkategóriás Lumia 950 és 950 XL modellekről már egy ideje lehet hallani, a Lumia 550 azonban júliusban bukkant fel először. A hónap elején több specifikációt is kiszivárogtatott egy svájci kiskereskedő, miszerint 4,7 hüvelykes (720p) AMOLED megjelenítővel, 8 gigabájt belső tárhellyel és Qualcomm Snapdragon 210-es processzorral érkezik majd a modell. A lapka egy 1,1 GHZ-es, négymagos Cortex-A7 CPU lesz.

Remélhetőleg a modell támogatja majd a Cat.4 LTE adatkapcsolatot, amely 150 Mbps-os letöltési és feltöltési sebességet kínál.

A korábbi pletykák azonban egy 5 hüvelykes modellről szóltak, amely egy 5 megapixeles fő- és 2 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik, valamint 1 gigabájt RAM-mal és egy 1905 mAh-es akkumulátorral látta le a gyártó.

 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza