Már Európában is előrendelhető a Huawei Mate S

Czipperer Dia - 2015. szeptember 22.

Szeptember elején mutatta be a Huawei legújabb phabletjét, a Mate S névre keresztelt készüléket, amely immáron az európai kontinensen is kapható.

Az idei IFA szakkiállításon jelentette be a Huawei legújabb Mate S nevű phabletjét. A modell már Európában is előrendelhető a hivatalos online store-on keresztül.

Azok tudják előrendelni az eszközt, akik Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban vagy az Egyesült Királyságban élnek.

A modell kétféle színben lesz elérhető: titánezüst és misztikus pezsgő árnyalatokban. Ami a telefon árát illeti, az Egyesült Királyságban, 469 fontba, az eurozónában 649 euróba kerül, Svájcban pedig 649 svájci frankért lehet majd megvásárolni.


A szállítás nagyjából 4-5 hetet vesz majd igénybe, vagyis több mint egy hónapot kell várniuk a felhasználóknak, mire hozzájuthatnak a modellhez.

Az 5,5 hüvelykes, AMOLED kijelzővel megáldott Mate S-t 13 megapixeles optikai képstabilizátorral és dupla LED vakuval ellátott főkamerával és egy 8 megapixeles LED vakus előlapi fénylesővel látta le a gyártó. A telefon 3 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájt bővíthető tárhelyet kapott, valamint a hátoldalán egy ujjlenyomat-olvasó is csücsül.

A modell lelke a Huawei saját nyolcmagos, 2,2 GHz órajelű Kirin 935-ös lapkája, üzemidejéről pedig egy 2700 mAh-es akkumulátor gondoskodik. A telefon fedélzetén az Emotion UI 3.1 felhasználói felülettel megtámogatott Android 5.1.1-es Lollipop rendszer fut.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: Huawei, Mate S, Európa
Vissza