iPhone készüléken is elérhető lesz a Paper rajzoló alkalmazás

Vértes Judit - 2015. augusztus 20.

Nemsokára iPhone készülékeken is elérhető lesz a Fiftythree által készített népszerű rajzoló alkalmazás, a Paper, derült ki a cég weboldalán megjelent hírből.

A Paper jelenleg csak az iPad-on elérhető szolgáltatás. A rajzolóprogramot 2012-ben az Apple a legjobb iPad alkalmazásnak nevezte, és most már megerősítést nyert, hogy hamarosan az iPhone készülékeken is elérhető lesz. A Fiftythree arról nem nyilatkozott, hogy mikor, de az alkalmazás ingyenes lesz, és a Pencil Bluetooth toll is használható lesz.

A Paper alkalmazás lehetővé teszi, hogy teljesen úgy rajzoljunk a készülékünkön, mintha egy darab papírra rajzolnánk (innen az alkalmazás elnevezése). Néhány igencsak figyelemreméltó műalkotás is készült már a segítségével.

A szoftver azonban nem csak rajzolásra használható, weboldalt is készíthetünk, illetve egy gyors prezentációt is összerakhatunk a segítségével.

Mivel az iPhone legújabb készülékei (iPhone 6 és iPhone 6 Plus) már jóval nagyobb kijelzővel rendelkeznek, mint a korábbi verziók, így most már érdemes az alkalmazást ezekre a készülékekre is kipróbálni. Az még nem derült ki, lesznek-e kifejezetten iPhone specifikus funkciói és tulajdonságai az alkalmazásnak.
 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza