Fotókon az iPhone 6s Plus állítólagos hátlapja

Czipperer Dia - 2015. július 21.

Képeken bukkant fel a készülőfélben lévő iPhone 6s Plus modell állítólagos hátlapja. Elsőre nehéz észrevenni a különbséget, azonban árulkodó jelek akadnak.

Az Apple háza táján már gőzerővel folyik a munka az új iPhone-ok fejlesztése kapcsán. Bár a gyártó sosem nyilatkozik semmiről, csupán a debütálás napján, pletykák akadnak szép számmal.

Néha egy-egy kósza kép is bejárja a világhálót. Most például az iPhone 6s Plus modell állítólag hátlapjáról jelentek meg képek. Az arany szín nem tűnik idegennek, elsőre tehát nagyjából hasonló látványban lehet részünk, mintha egy iPhone 6 Plus hátlapját nézegetnénk.

A különbség a felszín alatt bújik meg. Az Apple átrendezte a furatokat, amelyek azt sugallják, hogy a vállalat más hangszóró modult használ majd az utódnál.


A képeket felfedő forrás szerint az iPhone 6s Plus továbbá erősebb fémborítást kap elődjénél. Ez összhangban van a korábbi pletykákkal, melyek szerint a vállalat más alumíniumötvözetet használ majd az új szériánál.

A híresztelések szerint pedig az új üdvöske ütősebb processzort is kaphat, valamint Force Touch támogatással, 12 megapixeles kamerával és 4K videorögzítési képességekkel érkezhet.

Az Apple idén szeptemberben mutatja be az új iPhone-t, a pletykák szerint egészen pontosan szeptember 18-án.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza