Kompakt hangrendszert mutatott be a Logitech – z533

Kütyü Magazin - 2015. július 10.

A Logitech újabb multimédia hangrendszert mutatott  be a z533 személyében. A 2,25 hüvelykes mélynyomóval, előre néző hangsugárzókkal és dinamikus basszussal érkező hangfalszett erőteljes hangzást nyújt részletgazdag mély és magas hangokkal.

A Logitech ezúttal a hangszuórók frontján kínál újdonságot a felhasználóknak. A vállalat legújabb hangszórója nem foglal sok helyet, cserébe viszont erőteljes hangzást nyújt.

A z533-mat vezetékes vezérlőegységen keresztül irányíthatjuk. A kontrollernek köszönhetően kényelmesen elérhetjük a legfontosabb gombokat és kezelőszerveket, úgy mint a bekapcsoló gombot, a hangerő és basszus szabályzókat, a fejhallgató kimenetet és egy extra 3,5 mm-es jack bemenetet. A hátoldalon elhelyezkedő jack és RCA bemenetek segítségével, szinte bármilyen eszközzel összeköthető a hangfal – a számítógép, tablet, okostelefon, sőt a TV sem okoz problémát.



A Logitech z533 várhatóan 2015. július 15-től lesz elérhető Magyarországon, 89,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

A Logitech egy másik termékét, a z333-as hangrendszert is bemutatta. A 2.1-es szett – 80 wattos maximális teljesítménnyel (40W RMS) – erőteljes basszust és tiszta közép illetve magas hangokat biztosít mélynyomójának és páros magashang-sugárzóinak segítségével. A Logitech z333 június vége óta kapható Európa-szerte a kiemelt üzletekben 59,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.


 

 

Kulcsszavak: hangszóró, Logitech
Vissza