Kínában mutatkozott be az Oppo Joy 3

Czipperer Dia - 2015. június 25.

Az Oppo anyaországában, Kínában mutatta be legújabb mobilját, a Joy 3-mat.  A pénztárcabarátnak ígérkező telefon már a vállalat hivatalos weboldalán pózol.

Az Oppo Mobile oldalán egy új telefon bukkant fel, az Oppo Joy 3. A mobil, ha minden igaz, kedvező árral, ugyanakkor szerényebb specifikációkkal hódít majd a piacon.

A 4,5 hüvelykes IPS TFT ( 854 x 480 p, 217 ppi) kijelzővel rendelkező mobil meghajtásáról egy 1,3 GHz órajelű négymagos MediaTek MT6582 mobilprocesszor gondoskodik egy Mali-400MP2 GPU-val megtámogatja. 1 gigabájt RAM-ot kapott, fedélzetén pedig a ColorOS 2.0-ára épülő Android 4.4 KitKat rendszer fut.
 


Mindössze 4 gigabájt beépített tárhellyel látták el, de szerencsére microSD kártyával tovább bővíthető. A készülék kamerája szintén szerénynek ígérkezik: 5 megapixeles fénylesővel látták el, amely többek között HDR, Panorma és Beautify módokkal rendelkezik. A készülék kamerája képes HD videókat is rögzíteni. A telefon előlapi kamerája pedig 2 megapixeles képeket lő.

A telefon Dual-SIM kivitelben is kapható lesz, az üzemidőről pedig egy 2000 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

A mobil Kínában debütál elsőként. Egyelőre az áráról még nem lehet pontos információkat tudni, ahogy azt sem, más régiókban mikor és milyen feltételekkel lesz elérhető.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza