Ismét egy olcsó, jó felszereltségű telefont dob piacra az Elephone

Czipperer Dia - 2015. május 22.

A kínai Elephone gyártó megfizethető, ám jól felszerelt modelljeiről híres. A vállalat új mobilja, a P8000 is hozza a várt szintet.

Új modellel rukkolt elő a kínai telefongyártó, az Elephone. A P8000-res modell LTE támogatással rendelkezik, meghajtásáról pedig egy márciusban bemutatkozott, 64 bites 1,5 GHz órajelű nyolcmagos Mediatek's MT6753 processzor gondoskodik.

Az 5,5 hüvelykes (1080p) kijelzővel rendelkező modell fedélzetén a legújabb, Android 5.0 Lollipop rendszer fut, 3 gigabájt RAM-ot és 16 gigabájt tárhelyet kapott. Sajnos úgy tűnik, microSD bővíthetőség nem jár hozzá, cserébe viszont combos akkumulátort kapott: egy 4200 mAh-es példánnyal látták el.

Kamera terén sem szégyenkezhet a mobil. Egy 13 megapixeles fő-, valamint egy 5 megapixeles előlapi fénylesőt kapott, és a készülék hátoldalán még ujjlenyomat-olvasó szenzort is találunk.


Mi sem igazolja jobban ár-érték arányát, mint maga az árcédula: a készülék 210 dollárért lesz megvásárolható a források szerint. Arról azonban egyelőre még nincsenek hírek, hol lesz elérhető a készülék.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza