A TENAA oldalán bukkant fel a Gionee Elife E8

Czipperer Dia - 2015. május 6.

Új phablet érkezik hamarosan a kínai piacra. A Gionee Elife E8, ha minden igaz, a combos aksija mellé QHD megjelenítőt kapott.

Tavaly előtt, 2013-ban mutatkozott be a Gionee Elife E7 phablet. Kicsit sokat kellett várni utódjára, azonban úgy tűnik, hamarosan érkezik a telefon, ugyanis már a kínai szabályozó hatóság, a TENAA oldalán is felbukkant.
 


A Gionee Elife E7 utódjaként pozícionált modell a kínai TENAA oldalán bukkant fel. Az itt megjelent képek és specifikációk alapján a telefon sokat fejlődött elődjéhez képest. Az E7 5,5 hüvelykes képernyőméretét túlszárnyalva igazi phabletméretet, 6 hüvelykes AMOLED megjelenítőt kapott a mobil, melyet QHD (2560 x 1440 pixel) felbontással fejelt meg a gyártó.

Bár a készülék processzoráról nem sokat tudunk, az kiderült, hogy 3 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájt tárhelyet kapott az eszköz, amely microSD kártyával bővíthető.

Egy másik fontos jellemzője a modellnek az ujjlenyomat-olvasó, amely a telefon hátoldalán található, közvetlenül a kamera alatt, a Huawei Ascend Mate 7 stílusában.


A telefon mindkét kamerája 8 megapixeles, ez gyengébbnek bizonyul, mint elődje hátoldali lénylesője, mely 16 meagpixeles. Az LTE-képes modell 164 x 82,3 x 9,6 milliméter, és 207 grammot nyom, és 3520 mAh-es akkumulátorral látták el. Azt egyelőre még nem tudni, milyen árcédulával és pontosan mikor érkezik. Az elkövetkezendő hetekben valószínűleg ez is kiderül.
 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza