A Nokia tagadja, hogy újra az okostelefon-piacon próbálkozna

Czipperer Dia - 2015. április 27.

Kiderült, hogy a Nokia mégsem tér vissza az okostelefon-piacra. A finn techóriás hivatalos közleményt adott ki, melyben cáfolta a szárnyra kapott híreket.

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Nokia jövőre visszatérhet az okostelefon-piacra, és már dolgoznak is egy modellen. Nos, most minden illúzió szertefoszlott ezzel kapcsolatban, ugyanis megszólalt a finn gyártó, és hivatalos közleményében tagadta visszatérését.

A rövid nyilatkozatban a Nokia arról ír, hogy figyelemmel kísérték a mostanában szárnyra kapott híreket, azonban szerintük ezek a pletykák nem fedik a valóságot. A Nokia nem fog visszatérni az okostelefon piacra, a pletykák ferdítve közölték a Nokia Networks munkatársa által mondottakat. Mint írják, a Nokiának jelenleg nincsenek olyan szándékú tervei, hogy gyártsanak, illetve eladjanak bármilyen fogyasztói mobileszközt.

Mindez tehát egyértelmű és világos. Azzal, hogy a Nokia eladta mobilrészlegét a Microsoftnak, döntött. Ráadásul nem is lenne logikus lépés a vállalattól, ha nekimennének az immáron rivális Microsoftnak.
 

 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza