Egy ausztrál fitnesz tanácsadó az elsők között kapta meg Apple okosóráját

Czipperer Dia - 2015. április 24.

Mától kapható hivatalosan az Apple Watch. Egy ausztrál nő elsők között viselhette a csuklóján saját karóráját, aki örömét Instagramon is megosztotta.

Melanie Firbank, ausztrál fitnesztanácsadó a debütálás napján, helyi idő szerint reggel fél kilenckor már a csuklóján viselhette a vadonatúj Apple Watch karóráját, amely ugyan ma válik világszerte elérhetővé a kijelölt piacokon, sokaknak még hónapokig kell várniuk rá.

Az ausztrál hölgy a legolcsóbb, Watch Sport modellt rendelte meg. A Mashable Australiának elmondta, a futár, amikor átadta a csomagot, megölelte őt, és belecsapott a kezébe.

A nő máris megszerette a 38 milliméteres szíjjal ellátott fehér példányt. Az első benyomása alapján „gyönyörű” jelzővel illette, majd hozzátette: nem csak elegáns, kényelmes is. Melanie praktikus szempontokra is kitért az órával kapcsolatban. Elmondása szerint könnyű volt beállítani és szinkronizálni a telefonnal. Mindössze pár percet vett igénybe a művelet, és neki nem kellett csinálnia semmit. 

A különféle appok, amelyek kompatibilisek az iPhone-jával, már rajta vannak, mint például a Twitter, Flipboard, Uber, Instagram és a TripView is.

Az egyedüli problémába akkor ütközött, amikor megpróbálta felvenni az eszközt a csuklójára. Szerinte nagyon trükkös, hogy a szíjak elrendezése pont fordítva van, mint az általa eddig viselt karórákon.

 

 

So far so good!! 💕 #applewatch #sport #fitfashion #applefan

A photo posted by Mel Firbank (@melfirbank) on

 

Forrás: Mashable.com

Vissza