A HTC Desire Eye és a Samsung Galaxy S6 edge is Android 5.0.2. frissítést kap

Czipperer Dia - 2015. április 17.

A HTC szelfimobilja, a Desire Eye és a Samsung oldalt lehajló kijelzős telefonja, a galaxy S6 edge is Android 5.0.2. frissítést kap fedélzetére.

Egyre több mobil kap Lollipop rendszert a fedélzetére. Bár számos telefon már ezzel a fedélzetén kerül forgalomba, mint például a Galaxy S6 edge is, azonban a „nyalóka” is folyamatosan frissül. A legújabb, 5.0.2.-es verziót immár a Samsung üdvöske is megkapta fedélzetére.

Ezzel sokat javul a mobil teljesítménye, és az érintőképernyő is érzékenyebb lesz az update révén. A telefon Photo Editor alkalmazása is funkciókkal bővül, valamint több kiegészítőt támogat majd az eszköz.
 


Elsőként Hollandiában lesz elérhető a frissítés, míg a HTC üdvöskéje az anyaországban, Tajvanon kapja meg elsőként az új rendszert fedélzetére.

A Galaxy S6 edge frissítéséhez képest (250,53 megabájt) jóval több helyre van szüksége (1008,9 megabájt), ugyanakkor ez nem meglepő annak fényében, hogy eddig nem Lollipop futott rajta.

 

 

Sajnos a frissítésé révén nem váltott a mobil a Sense 7 kezelőfelületre, hanem csak az 6.55-ös verzió fut rajta. Egy hardverfejlesztő elmondása szerint azonban az Android 5.1-gyel ez is megérkezik majd.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza