3D-s csatajelenetekbe nyerhetnek bepillantást a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge tulajdonosok

Kütyü Magazin - 2015. április 17.

A Samsung és a Marvel együttműködése révén a napokban bemutatott Bosszúállók: Ultron kora című hollywoodi produkcióban és már a vörös szőnyegen is a Samsung legújabb okostelefonjával, a Galaxy S6 edge-dzsel pózoltak a szuperhősök. Az együttműködés részeként az új Samsung mobilokra hamarosan elérhetőek az exkluzív Bosszúállók témák és tokok. 

A Samsung 2014 nyarán kötött együttműködést a Marvellel, amelynek eredményeképp a Galaxy Tab S felhasználók 3 hónapon keresztül, díjmentesen több mint 15 000 képregény közül válogathatnak korlátlanul, sőt egy exkluzív Marvel Unlimited képregénysorozattal is gazdagabbak lehetnek.

Az együttműködésnek azonban itt még koránt sincs vége, hiszen a Samsung Galaxy S6-tal és a Galaxy S6 edge-dzsel is kompatibilis Samsung Gear VR Innovator Edition használatával a felhasználók Bosszúállók témájú páratlan, háromdimenziós csatajelenetekbe is betekinthetnek. Ráadásul a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekhez hamarosan elérhetőek lesznek a Bosszúállók témájú háttérképek, csengőhangok, kezdő képernyő ikonok, sőt telefontokok is, amelyeket mind-mind a Marvel hősei, Amerika Kapitány, Hulk, a Vasember, Thor, Sólyomszem és a Fekete Özvegy ihlettek.
 

 

Vissza