Hazánkba érkezett a Lumia 640

Kütyü Magazin - 2015. április 14.

Új mobillal bővül a Lumia telefonok sora hazánkban. A Microsoft hivatalosan is bejelentette a Lumia 640 érkezését, melyet hamarosan a 640 XL követ majd a sorban.

A Lumia termékcsalád legújabb tagjai, a Lumia 640 és a Lumia 640 XL okostelefonok, melyek közül az első imáron hazánlban is elérhető, még személyesebb használatot és megnövelt teljesítményt kínálnak az integrált Microsoft Office élménynek, a OneDrive online-tárhelynek és a gyors 4G kapcsolatnak köszönhetően. A Lumia 640 és Lumia 640 XL készülékek még ebben az évben frissíthetők lesznek a Windows 10 operációs rendszerre.

A dokumentumok, weboldalak, alkalmazások és játékok gyorsan és kényelmesen hozzáférhetők az 1GB memóriának és a négymagos QualcommSnapdragon processzornak köszönhetően. A fotók és videók bemutatása élmény a Lumia 640 készülék 5 hüvelykes méretű, és a Lumia 640 XL készülék 5,7 hüvelykes méretű HD kijelzőjén. A Lumia 640 okostelefon 2500 mAh-es és a Lumia 640 XL készülék 3000 mAh-es akkumulátorai közel 24 órás beszélgetési időt biztosítanak.

A Lumia 640 8 megapixeles, vagy a Lumia 640 XL készülék 13 megapixeles, Zeiss optikával ellátott kamerája még alacsony fényviszonyok között is részletgazdag fotókat készít. Mindkét modell LED vakuval és előretelepített Lumia Camera szoftverrel rendelkezik.

Mindkét modellen elérhető gyorsnézet képernyő (Glance Screen) segítségével a felhasználók azonnal értesülhetnek a legfontosabb információkról, elég csak rápillantani a kijelzőre.

A készülékeken a legújabb Windows 8.1 operációs rendszer fut, Lumia Denim frissítéssel és az egy mozdulattal elérhető Action Centerrel, valamint az Élő Mappákkal. A rendszeres Windows frissítéseknek köszönhetően a telefonok mindig a legújabb funkciókat és naprakész információkat biztosítják. A Windows 10 rendszer szolgáltatásai pedig még ebben az évben elérhetők lesznek a készülékekre.

Lumia 640


A 2015. június 30-ig megvásárolt, aktivált és a megadott alkalmazás segítségével regisztrált Lumia 640 és Lumia 640 XL készülékekre a gyártó egy éves Office 365 Egyszemélyes (Personal) előfizetést biztosít, amely egy évre 1 Terabájtnyi OneDrive online tárhelyet és egy éven át havonta 60 perc ingyenes Skype-percet is lehetővé tesz. Ezen túl pedig egy éven át a legújabb Office programcsomagot biztosítja az új Lumia készülékeken, továbbá egy Windows vagy Mac számítógépen és egy táblagépen.
 

A Lumia 640 okostelefon fényes ciánkék és narancssárga színekben, valamint fehérben és matt feketében kapható. A Lumia 640 XL készülék pedig matt ciánkék és narancssárga színekben, feketében, valamint fényes és matt fehérben érhető el Magyarországon.

Lumia 640 XL

 

 

Vissza