Új gateway sorozat a piacon

Kütyü Magazin - 2015. április 9.

A ZyXEL bemutatta új, kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett átjáró (gateway) sorozatát. Az SBG családba tartozó modellek átfogó megoldást kínálnak felhasználóik számára a hálózatfejlesztésben.

Új átjáró sorozatot mutatott be ZyXEL. Az SBG család modelljei könnyen menedzselhetőek, multifunkcionálisak, biztonságosak és maximális elérhetőséget biztosítanak.

A SBG3300-N, SBG3500-N és SBG3600-N névre keresztelt eszközök az összes olyan kulcsjellemzővel bírnak, amire egy multifunkcionális hálózatnak szüksége lehet. Az átjárók alaptevékenységük mellett WAN host eszközként is működnek – képesek támogatni a sávszélesség-csatlakozások legtöbb fajtáját, úgymint az ADSL-t, a VDSL-t, az Ethernetet vagy a mobil hálózatokat.


 
A modellek rugalmas beállításokat kínálnak. A Small Form (SFP) interfész kapcsolatnak köszönhetően sokkal hosszabb távolságokat képesek lefedni, mint az eddigi Gigabit Network-ös társaik. Az SBG3600-N egyúttal tovább bővíti a mobil opciókat az LTE multi band képességével (3G és LTE dual módban), az okostelefonos lefedettség maximálisan kihasználására.



A sorozat támogatja a továbbfejlesztett VDSL2 funkciót, és a 100 megabitre megemelt internetsebességet kihasználva képes az ADSL kapcsolatokat VDSL-be konvertálni. Az SBG3300-N Virtuális Privát Hálózatának (VPN) funkciója a távoli dolgozók és az irodai hálózat között biztonságos kapcsolatokat alakít ki.

 

 

Kulcsszavak: átjáró, hálózat, ZyXEL
Vissza