Képeken a megújult Moto E

Farkas Norman - 2015. január 29.

Egy kiszivárgott sajtófotón pózol gumi védőtokba öltöztetve a Moto E ránfelvarrt, friss kiadása, amely a várakozások szerint 4,5 colos qHD kijelzővel, Snapdragon 400 processzorral és Android 5.0 Lollipoppal a fedélzetén kezdheti meg hódító útját a közeljövőben.

A Motorola mögött álló Lenovo nemrég rászabadította a kínai piacra az amerikai gyártó logóját viselő Moto G, Moto X és Moto X Pro mobilokat, és úgy tűnik, végre elérkezettnek látja az időt arra is, hogy frissítse a szerény hardverrel szerelt belépő modelljét, a 2014 májusában leleplezett Moto E-t.  Erről egy kiszivárgott sajtókép árulkodik, amin egy gumi védőtokban látható a frissebb hardverrel és nagyobb kijelzővel megáldott, Android 5.0 Lollipop rendszer köré épülő jövevény.

Egyelőre rejtély az újgenerációs Moto E megjeénésének dátuma, várható ára és részletes tudáslistája is, viszont nem megerősített források szerint az elődmodellhez hasonlóan 960 x 540 pixel felbontású kijelzőt tudhat magáénak, csak 4,3 helyett immár 4,5 hüvelykes képátlóval. A telefon máködését a nem túl friss, de a korábbi Moto E Snapdragon 200 processzoránál erősebb Qualcomm Snapdragon 400 chipset teljesít szolgálatot, amit 1GB RAM egészít ki.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Kulcsszavak: Moto E, Lenovo, Motorola
Vissza