Új vezető az LG Electronics Magyar Kft. élén

Kütyü Magazin - 2015. január 19.

Januártól Youngnam Roh személyében új ügyvezető igazgató vezeti az LG Electronics Magyar Kft.-t, amely régiós központként Magyarország mellett 8 délkelet-európai országban (Bulgária, Szerbia, Horvátország, Albánia, Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Montenegró és Koszovó) irányítja az LG tevékenységét. 

Youngnam Roh a korábbi években az LG portugál leányvállalatának vezetője volt, azt megelőzően pedig a CIS (Független Államok Közössége) és MEA (Közel-Kelet és Afrika) régióért felelős LG leányvállalatoknál szerzett nemzetközi tapasztalatot. 

„Büszkeséggel tölt el, hogy a magyarországi központot vezethetem. Hiszek abban, hogy további lendületet tudok adni az LG regionális fejlődésének, amelyhez a márka ereje, a helyi munkatársak tudása és az innovatív LG termékek, mint például a napokban bemutatott G Flex2 ívelt okostelefon vagy az új kategóriát teremtő OLED TV-k igazán jó alapot adnak” – mondta Youngnam Roh. „Az LG-nél elhivatottak vagyunk aziránt, hogy kényelme-sebbé és hatékonyabbá tegyük a felhasználók mindennapi életét innovatív megoldásainkkal” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Youngnam Roh az ügyvezetői székben Young Woong Lee-t váltja, aki a helyi sikerek után a németországi leányvállalat vezetéséért felel a jövőben.

 

Youngnam Roh

 


 

Vissza