Ütős kamerát kapott a Micromax selfie mobilja

Czipperer Dia - 2014. december 9.

Canvas Selfie névre hallgat a Micromax legújabb telefonja, amely Dual-SIM támogatással érkezik, és ütős előlapi kamerájával együtt kifejezetten selfie, vagyis önarckép készítésre tervezték.

Az indiai Micromax bemutatta legújabb telefonját, a Canvas Selfie-t, amelynek nevéből is sejthető, hogy ütős előlapi kamerával láttk el. Ráadásul nem is akármilyet: 13 megapixeles LED villanóval megtámogatott fénylesőt. Ez azt jelenti, hogy az előlapi és a hátlapi kamera is 13 megapixeles képeket lő. A különbség csupán annyi, hogy a főkamera dupla LED vakut kapott.

Nem emlékeztet ez valamire? Igen, a HTC Desire Eye-re gondoltunk. Ám ott dupla LED villanóval spékelték meg a kamerát, de sebaj, azt hiszem, ezt megbocsájthatjuk: a Dual-SIM (nano SIM) támogatás kárpótolhat.

A készülék 4,7 hüvelyes HD kijelzővel rendelkezik, amely szintén némi lemaradást mutat a HTC üdvöskéhez képest (5,2 hüvelykes Full HD). Fedélzetén Android 4.4 KitKat rendszer teljesít szolgálatot, meghajtásáról pedig egy 1,7 GHz órajelű nyolcmagos processzor gondoskodik. 2 giga RAM-ot és 16 gigabájt tárhelyet kapott. Utóbbi microSD-vel 32 GB-ig bővíthető.

A Canvas Selfie „misztikus kék” és „angyali fehér” színekben lesz kapható Január második hetétől. Az árról egyelőre még nem beszélt a gyártó. Indiában.

 

További jellemzők:

  • Gorilla Glass 3 kijelzővédelem
  • 3,5 milliméter audio jack
  • FM rádió
  • 3G, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth, GPS
  • 2300mAh-es akkumulátor

 

 

Forrás: Fonearena.com

Vissza