Memóriahibákkal küszködik a Moto G 2014-es kiadása

Czipperer Dia - 2014. november 21.

A Motorola Moto G készülékének idei kiadása nem feltétlenül a legjobb választás, ha valaki telefont vásárolna, ugyanis kiderült, hogy a működés és főként a memória terén adódtak problémák. 

Jó hír, hogy a Moto G új kiadása nemrég jelent meg, ám úgy tűnik, akadnak gondok a készülékkel. Több felhasználói visszajelzés is érkezett annak kapcsán, hogy a memóriamenedzsment nem működik tökéletesen, vagy úgy is mondhatnánk, hogy bizony komoly hibákkal szembesülhetnek a készüléktulajdonosok.

Kiderült, hogy akár egy-két megnyitott alkalmazás is hazavághatja a mobilt. Nem kell feltétlenül 10 vagy annál több appot egyszerre használni, minimális leterheltség esetén is csődöt mond és kényszerbezárást hajt végre a rendszer.

Ez nem csak a különféle telepített alkalmazások, mint például a Facebook, Whatsapp esetén jön elő, hanem például a kameraalkalmazásnál vagy a Swiftkeynél is.

A visszajelzések alapján kiderült, hogy ez olyan a felhasználók számára, mintha csak körülbelül 256 MB memóriás készüléket használnának, pedig 1 giga áll rendelkezésre.

 

Moto G 2014

 

Egyelőre nem tudni, mi lesz majd a megoldás, mindenesetre a Motorola a múlt héten kiadta a Lollipop frissítést, mely sajnos nem orvosolta a fennálló hibát.

A Motorola fórumon bárki nyomon követheti, kinek milyen tapasztalatai voltak ezzel kapcsolatban, és megoszthatja véleményét, ezzel is segítve a Motorolának a probléma megoldásában.

 

Forrás: Talkandroid.com; Kép. gsmarena.com

Vissza