Okos dezodor a megfelelő higiéniáért

Czipperer Dia - 2014. október 18.

Az okos dolgoktól már kezdünk egy kicsit falra mászni, de ezt kár lenne kihagyni a sorból. A Kickstarteren kampányoló okos dezodor egy újabb értelmetlennek tűnő találmány, de azért nézzük meg, mit tud.

A ClickStick névre hallgató okos dezodort kifejezetten azoknak találták ki, akik reggelente elfelejtik befújni magukat vagy túl sok nedűt permeteznek magukra. Mindössze a ClickStick, egy okostelefon és egy mobilalkalmazás kell hozzá, és máris megvan a napi rutin.

 

 

Az elektromos applikátor újratölthető. Belül pedig a feltűnőség kedvéért LED égők világítják meg a higiénia forrást, amit bárhová magunkkal vihetünk. A fényeknek köszönhetően biztosan nem feledkezünk meg arról, hogy használjuk. Ha pedig még ez sem segít, a mobilapplikációban emlékeztzetőket is megadhatunk. A ClickStick rózsaszín, kék és zöld világítással érkezik. Jó hír, hogy saját dezodorunkkal is újratölthető. Egy zöld utántöltő szett jár hozzá, amelybe a kedvenc illatunkat is beletölthetjük.

 

 

 

Ráadásul nem csupán azért hasznos, hogy ne feledkezzünk el az illatosításról, hanem az applikátor segítségével egyenletes mennyiségű dezodort vihetünk fel bőrünkre. Ha pedig beletesszük a táskába, nem kell attól tartani, hogy véletlenül benyomódik a gomb, és kifolyik. A fedél aktiváló kapcsolója megakadályozza a véletlen működést, ha a kupak rajta van a készüléken.

 

 

Az ingyenes mobilalkalmazást segítségével könnyen tesreszabható a ClickStick, és utánpótlás is rendelhető, amely teljesen környezetbarát és klinikailag tesztelt. Többféle színben is elérhető az eszköz: fekete, fehér, lila és korlátozottan króm árnyalatban is kapható.

 

 

 

Forrás: Engadget.com

Vissza