Sajtóképeken a hamarosan debütáló Moto X+1

Farkas Norman - 2014. augusztus 22.

Úgy tűnik, Evan Blass nem teljesen vonult nyugdíjba, ugyanis az @evleaks Twitter oldalon felbukkant idő előtt néhány a Motorola Moto X+1-et bemutató sajtófotó. A Lenovo zászlója alatt működő amerikai gyártó idei nagyágyúja sok fejlődést mutat elődjéhez képest, ugyanakkor megkapta a széria legnagyobb fegyverét, a kivételes testreszabhatóságot.

Mint tudjuk, a Motorola egy nagyszabású eseménnyel készül szeptember 4-ére, az IFA szakkiállítás előestjére, csakhogy nem Berlinben lesz a mulatság, hanem több ezer kilométerre onnan, Chicago városában. Találgatások szerint itt mutatkozik be a várva várt Moto 360 okosóra, a pénztárcabarát Moto G 2 okostelefon, sőt – a korábbi hírek dacára – a Moto X mobil utódja, a Moto X+1 is.

A telefon közelgő premierjét az alant látható képek napvilágra kerülése is jelzi, melyeken a Moto X és a Moto X+1 szemből és hátulról is látható egymás mellett, így egész könnyen felfedezhetjük a kettejük közti „külső” különbségeket. Érdemes megjegyezni, hogy a fotók az @evleaks Twitter oldalon tűntek fel, melynek üzemeltetője, Evan Blass korábban bejelentette, hogy súlyos betegsége és anyagi gondjai miatt lehúzza a rolót. Talán a közösség támogatásának köszönhetően, talán más okból, de Blass ismét dolgozik az oldalon, aminek többek között mi is nagyon örülünk.

 

 

Visszatérve a Lenovo zászlaja alatt működő Motorola idei csúcsmobiljára, az eddigi infók szerint igen erős fejlődést mutat elődjéhez, a Moto X-hez képest. Előlapján egy 5,2 hüvelykes Full HD kijelző terül el, hátlapján két LED villanóval felszerelt 12 megapixeles kamera csücsül. Működéséről egy négymagos Qualcomm Snapdragon 801 processzor gondoskodik 2GB RAM és 2900mAh kapacitású akkumulátor társaságában. A Moto X+1 tehát nem lesz egy gyenge gépezet, ráadásul a képek alapján arra következtethetünk, hogy az elődmodellt sikeressé tévő kivételes testreszabhatóságtól (választható színek, anyagok, gravírozott motívumok, multimédiás tartalmak stb.) sem kell lemondanunk.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza