Új Windows Phone hívogató áron – bemutatkozott a Lumia 530

Farkas Norman - 2014. július 23.

A Nokia Microsoft Device Group bemutatta új, belépőszintű okostelefonját, mely arra hivatott, hogy megfizethető áron, a felhasználók népes táborához juttassa el a Windows Phone 8.1 újdonságait. A koncepció jó, de sok felhasználónak szemet szúrhat, hogy a Lumia 530 alig fejlődött elődjéhez képest.

Az új Lumia 530 okostelefon kimagasló teljesítményt kínál fantasztikus áron

A legújabb Lumia okostelefon 2014 augusztusában lesz elérhető

 

2014. július 23., Redmond - A Microsoft Devices Group ma bejelentette a Lumia 530 belépő szintű készüléket, amely bevezeti a felhasználókat a Windows Phone világába és páratlan okostelefon-élményt kínál a legújabb Microsoft és Lumia innovációkkal. A telefon várhatóan 2014 augusztusában lesz kapható adók és illetékek nélkül 85 eurós, becsült kiskereskedelmi áron.

Az egy és két SIM kártyás változatban egyaránt hamarosan kapható, 3G-s Lumia 530 készülék az első 100 euró alatti árkategóriában érkező Lumia telefon, amely szélesebb felhasználói réteg számára teszi elérhetővé a Windows Phone operációs rendszer kínálta élményt. Az új okostelefonnak köszönhetően még több ember tapasztalhatja meg a legújabb innovációkat és a felsőkategóriás Lumia készülékek nyújtotta Microsoft szolgáltatások előnyeit:

- A készülék a Windows Phone 8.1 operációs rendszer legújabb verzióját futtatja, amely magában foglalja az Action Center egy mozdulattal elérhető értesítéseit és a gyors Word Flow billentyűzetet.

- Erőteljes, négymagos Qualcomm Snapdragon processzor gondoskodik a kedvenc weboldalak, alkalmazások és játékok szupergyors és gördülékeny megjelenítéséről a 4” méretű LCD kijelzőn.

- Az okostelefonon teljes mértékben integrált Microsoft szolgáltatások, például Skype és Microsoft Office érhetők el.

- A telefonon megtalálhatók a legfontosabb közösségi alkalmazások, például az Instagram, a WhatsApp, a Viber és a WeChat. Az olyan népszerű játékok, mint az Asphalt 8 a Windows Phone Áruházból tölthetők le.

- A készülék nagyszerű felhőszolgáltatásokat kínál, beleértve a MixRadio által biztosított zavartalan zeneletöltést, és az itthon és külföldön egyaránt használható offline navigációt, letölthető térképekkel.

- A két SIM kártyás, 3G-s változat lehetővé teszi a két SIM kártya közti könnyű átváltást, ezzel segíti a felhasználókat adatköltségeik optimalizálásában a hívások és az üzenetek egyértelmű szétválasztása révén, hogy egyszerűbben és olcsóbban tudjanak kommunikálni.

- A Lumia 530 telefon olyan jellegzetes Lumia alkalmazásokat kínál, mint például a Creative Studio vagy, a Glam Me, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók az 5 megapixeles hátlapi kamerát használva készítsenek jó minőségű selfie fotókat hangvezérlés segítségével.

- A 4GB-os belső memória még több tartalom kezelését teszi lehetővé a telefonon. A memória SD kártyával akár 128 GB-ig is bővíthető és 15 GB ingyenes felhőalapú tárhely áll a felhasználók rendelkezésére a Microsoft OneDrive szolgáltatásnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását, tárolását, hozzáférését és megosztását a Lumia 530 okostelefon és az asztali számítógépek, laptopok, vagy akár táblagépek között.

„Azon dolgozunk, hogy minél többen megtapasztalhassák a csúcskategóriás készülékeinkből ismert kimagasló Lumia technológiák, a harmadik féltől származó alkalmazások és a Microsoft szolgáltatások kínálta élményeket” – mondta Jo Harlow, a Microsoft Devices Group alelnöke. „Célunk, hogy megfizethető árú okostelefonokat kínáljunk minden ember számára és megismertessük velük a Microsoft nyújtotta előnyöket. Ezt bizonyítja a Lumia 530 készülék piacra dobása is.

A készülékkel együtt az újratölthető The Bang hangszórót is bejelentették a Coloud-tól, amely tökéletes a barátokkal való közös zenehallgatásra, hordozható kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók több hangszórót összekapcsolva, még hangosabban élvezhessék kedvenc zenéiket.

A Lumia 530 okostelefonhoz élénk narancssárga, élénkzöld, stílusos sötétszürke és fehér cserélhető hátlapok lesznek kaphatók. A Lumia 530 okostelefon világszerte 2014 augusztusában lesz elérhető.

 

 

Vissza