Magyarországra érkeztek a Karbonn okostelefonjai

Kütyü Magazin - 2014. július 14.

Az indiai Karbonn Mobiles készülékei mostantól Magyarországon is elérhetők. A kizárólag az eMAG webáruházban megtalálható készülékek kiváló ár-érték arányukkal jelentős szereplőivé válhatnak a hazai mobilpiacnak.

A vállalat négy új, Android operációs rendszeren működő készüléket hozott forgalomba: a Karbonn A5s, a Karbonn A19, a Karbonn Titanium S5 Plus (mindhárom elérhető fekete és fehér színben), valamint a Karbonn Titanium X már nálunk is kapható.

A Karbonn csúcskészülékének számító Titanium X négymagos, 1,5 GHz-es Cortex A7 processzorral, 1 GB RAM memóriával és 2300 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Belső tárhelye 16 GB, amely microSD kártyával akár 32 GB-ig bővíthető. A megjelenítésről 5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású full HD IPS kijelző gondoskodik, a készülék pedig egy 13 megapixeles hátoldali és egy 5 megapixeles előlapi kamerával is büszkélkedhet. Az ezüstfehér színben kapható okostelefon ára 86.900 Ft.

 

Karbonn A5s

 

Karbonn A19

 

Karbonn Titanium S5 Pus
Karbonn Titanium X

 

A kártyafüggetlen okostelefonok 24 hónap garanciával és ingyenes házhozszállítással vásárolhatók meg az eMAG.hu webáruházban.

A Karbonn Mobiles arra törekszik, hogy mindenki számára hozzáférhető, megfizethető és könnyen használható mobiltelefonokat készítsen. A vállalat tavaly mintegy 20 millió készüléket értékesített Indiában, termékeik pedig már jelen vannak Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Romániában, Szerbiában, Bulgáriában és Magyarországon is.

Ma Magyarországon minden negyedik ember okostelefont használ, így a kimagasló ár-érték arányú készülékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezért is jó hír, hogy az eMAG.hu kínálatában több mint 20 gyártó közel 380 készüléktípusa között lehet válogatni. Természetesen az oldalon vásárolt Karbonn okostelefonokra is vonatkozik a háztól-házig garancia, amely a termék meghibásodása esetén magában foglalja az ingyenes javítást és szállítást is.

 

 

 

 

Vissza