Tízezer Xiaomi Redmi Note kelt el egy másodperc alatt

Farkas Norman - 2014. július 2.

Rengetegen várták a Xiaomi óriásmobiljának tajvani premierjét. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy egyetlen másodperc alatt elvitték a teljes, mintegy tízezer készüléket magába foglaló készletet.

A kínai Apple-ként emlegetett Xiaomi legújabb phablet készüléke, a Redmi Note hatalmas sikerrel kezdte meg tajvani hódítását. Amint elérhetővé vált az újdonság, a vásárlók ezrei csaptak le rá, így egyetlen másodperc leforgása alatt kiapadt a tízezer példányos készlet.

A később érkező szállítmányok sem fognak sokáig porosodni, hiszen még sokan szeretnének Redmi Note tulajdonosokká válni. Ezt a 12 óra alatt befutott, 40 ezer készülékre leadott előrendelés bizonyítja.

Nem valószínű, hogy a Xiaomi üdvöskéje után vágyakozó emberek más készülék után néznek, míg újabb készlet lesz elérhető, hiszen aligha találnak hasonló ár/érték arányú óriásmobilt a piacon, melynek fedélzetén a végletekig testreszabható MIUI kezelőfelülettel felturbózott Android rendszer fut. A Redmi Note nem csak szoftveres, hanem hardveres fronton is kiemelkedik az olcsó kütyük tömegéből. Meghajtásáról egy nyolcmagos MediaTek processzor gondoskodik, amit 5,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD megjelenítő egészít ki.

 



 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza