Ma debütál az új Android

Farkas Norman - 2014. június 25.

Sundar Pichai, az androidos fejlesztésekért felelős alelnök is megerősítette, hogy ma, a Google I/O fejlesztői konferencia során mutatkozik be a népszerű operációs rendszer legújabb, „L” kezdőbetűs fantázianévvel ellátott 4.5-ös vagy 5-ös verziója.

Hamarosan kezdetét veszi a Google I/O fejlesztői konferencia, melynek egyik első izgalmas témáját az Android következő verziója adja. A hír nem kacsa, hiszen Sundar Pichai, az Android, az Android Apps és a Chrome fejlesztésekért felelős alelnök hivatalosan megerősítette, hogy a mai napon, a keresőóriás nagyszabású rendezvénye során mutatkozik be a zöld robotos platform legújabb generációja, a Jelly Bean és a KitKat után ezúttal „L” kezdőbetűs fantázianévvel jelölt Android 4.5 vagy Android 5.

Még néhány órán keresztül titokban marad a rejtélyes becenév, addig lehet találgatni. Az eddigi tippek alapján a Lollipop, azaz a nyalóka név lesz a nyerő, pedig mennyivel viccesebb (bár talán egy kicsit elcsépelt is) lenne, ha mondjuk a Love-ra esett volna a Google választása.

 

 

 

 [Forrás: IntoMobile]

Vissza