HTC Eye – a tökéletes „selfie phone”

Czipperer Dia - 2014. június 6.

A legfrissebb pletykák szerint a HTC egy új mobilon dolgozik, mely az „Eye” kódnevet viseli. A névválasztás nem véletlen, állítólag a készülék a tökéletes selfie telefonként lesz pozícionálva.

Az @evleaks szerint a HTC már dolgozik legújabb telefonján, mely a HTC Eye nevet viseli. A készülékről egyelőre semmilyen hardverrészlet nem szivárgott ki, csupán annyit írnak róla, hogy a vállalat még ez év végén, a negyedik negyedévben szándékozik piacra dobni az USA-ban, az AT&T kínálatában.

Ez a készülék lesz állítólag a tökéletes selfie telefon. Egyelőre nem tudni, mit takar ez pontosan, elképzelhető, hogy az előlapi kamera nagyon ütős lesz, számos funkcióval, esetleg saját applikációval fűszerezve.

Az biztos, hogy ezzel a pozicionálással a HTC egyértelműen a fiatalabb korosztályt lőtte be magának, hiszen ez a feature inkább számukra lehet érdekes. A vállalat már több speciális telefonnal is próbálkozott (pl. HTC First, HTC ChaChat), de egyik sem ért el átütő sikert. Ez a mostani ötlet sem egy valóban hasznos újdonság köré épül, de várjuk ki a végét. Mindez egyelőre csak találgatás, lehet, hogy más is lapul a HTC tarsolyában.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza