Egyre népszerűbb a foodpanda mobilalkalmazása

Kütyü Magazin - 2014. június 6.

A foodpanda mobilapplikációjának népszerűsége folyamatosan nő. Az iOS és Android rendszerek mellett már a Windows Phone felhasználók számára is elérhető az alkalmazás.

A foodpanda mobilalkalmazása 2013 novemberében indult el Magyarországon, 2014 tavasza óta pedig már globális applikációként működik, így a mobilunk segítségével már 45 foodpanda országban házhoz rendelhetjük kedvenc ételeinket.

Az applikáció elérhető iOS és Android alapú készülékeken, valamint most már Windows Phone-on keresztül is. A Microsoft is fontosnak tartotta, hogy elérhetővé tegye a foodpanda alkalmazását felhasználói számára, így saját maga finanszírozta az applikáció Windows Phone-ra való fejlesztésének teljes költségét. A hírt 2014 februárjában, a World Mobile Congressen jelentették be Barcelonában.

A foodpanda mobilapplikáció népszerűségét jól mutatja, hogy a top 100 Android alkalmazás között szerepel, még az iOS applikációkat tekintve a Food&Drink kategóriában első helyen áll, összesítésben pedig az előkelő 10. helyet mondhatja magáénak.

Arany László, a foodpanda magyarországi ügyvezető igazgatója kifejtette, hogy „az applikációnk sikere töretlen, hiszen a rendelések harmada már most is mobil eszközökről történik, és ez az arány folyamatosan növekszik. Nemcsak egyre látványosabbak a mobil applikációs eredményeink, hanem a jövőt is ebben látjuk, és továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a mobil applikáció fejlesztésre”.

További jó hír a foodpanda számára, hogy a Google budapesti keresési forgalomban sikerült átvennie a vezetés a Netpincértől.

 

 

 

Vissza