9,8 másodperc alatt elfogytak az első ZTE Nubia X6 készletek

Farkas Norman - 2014. május 23.

Megjelent Kínában a ZTE csúcsmobilja, a Nubia X6, amiből másodpercek alatt elkapkodták az összes példányt a rajongók. A jelenség nagyon hasonlít arra, amit a Xiaomi készülékeinél már többször tapasztalhattunk.

A nemrég leleplezett Nubia X6 kétségtelenül egy nyerő készülék, legalábbis a ZTE bejelentése, miszerint 9,8 másodperc leforgása alatt eladtak minden rendelkezésre álló példányt, nagyon is erre utal.

Sajnos az nem derült ki a gyártó közleményéből, hogy pontosan hány darab készüléket foglalt magába a rohamtempóban kifogyasztott készlet, de becslések szerint minimum 10 ezer Nubia X6-ról lehet szó.

 

 

Emlékeztetőül: a Nubia X6 egy okostelefon-tablet hibrid, mely Sony Xperia Z Ultra kihívójának tekinthető annyi különbséggel, hogy már az idei csúcsmodellek hardverét tudhatja magáénak (a Z Ultra tavalyi cucc). Előlapján egy 6,4 hüvelykes Full HD kijelző terül el, működéséért pedig egy négymagos Snapdragon 801 processzor felel, amit 2GB RAM és 4250mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A készülék érdekessége, hogy nem csak a 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral felvértezett hátlapi kamerája emelkedik ki a mezőnyből, hanem előlapi kamerája is. A Nubia X6 ugyanis az egyik első okostelefon, amelynek 13 megapixeles (!) és autofókuszos a front kamerája, így jobb minősésű szelfik készítésére alkalmas, mint versenytársainak zöme.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza