Ilyen a HTC One M8 Prime?

Farkas Norman - 2014. május 21.

Új fotók szivárogtak ki, melyeken a One M8 továbbfejlesztett "Prime" változata látható. A prémium mobil várhatóan kerámia készülékházzal és nagyobb felbontású UltraPixel kamerával érkezik.

Sorra érkeznek az új infók a HTC legújabb csúcsmobiljáról, ami lényegében a One M8 kissé felturbózott kiadása. A minap néhány fotó is felkerült az internetre a jövevényről az @Evleaks jóvoltából, így már külső megjelenése sem titok többé. A sötétszürke, illetve fekete árnyalatokban úszó készülék dizájnjában határozottan jelen vannak a One széria stíluselemei, mondhatni messziről látszik rajta, hogy egy HTC.

A fotó alapján a HTC teljesíti a felhasználók vágyát, miszerint nő a hátlapi Duo camera felbontása, így a One M8 Prime még részletgazdagabb felvételek készítését teszi majd lehetővé. Persze lehet, hogy a kép csal, s az alsó hátlapi egység mérete nem változik jelentős mértékben, csak a narancssárga díszgyűrű miatt tűnik méretesebbnek. Akármi is az igazság, szinte borítékolható a jobb képminőség, hiszen a HTC javított a lencsék fényáteresztő képességén.

 

 

A korábbi pletykák szerint a telefon nemcsak multimédiás képességek, hanem anyaghasználat és teljesítmény frontján is jelentős mértékben fejlődhet a sima One M8-hoz képest. Orosz források alapján kerámia burkolatot kap a készülék, azaz a HTC elhagyja az alumíniumot egy még nemesebb anyagért. A nem mindennapi külsőhöz kivételes belső dukál, így nem meglepő, hogy sokan 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440 pixel felbontású megjelenítővel, Qualcomm Snapdragon 805 vagy 810 (64 bites) processzorral, 3GB RAM-mal, 16GB bővíthető tárhellyel és 300 megabites LTE támogatással képzelik maguk elé a mobilt.

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza