Extrákkal érkezik Magyarországra májusban az Xperia Z2 és Z2 Tablet

Farkas Norman - 2014. április 15.

Már a hazai rajongóknak sem kell sokat várnia a Sony új prémium modelljeire, hiszen az Xperia Z2 csúcsmobil és az Xperia Z2 Tablet is elérhető lesz májustól Magyarországon. Mindkét modellt feldobják Szegedi Kata egyedi tokjai, sőt az okostelefonhoz ajándék Michael Jackson albumot kapnak a vásárlók.

A Sony közleménye szerint hamarosan hazánkba érkeznek az idei nagyágyúk az Xperia Z2 mobil és az Xperia Z2 Tablet képében. A jövevények premierjét a zene és a stílus jegyében turbózta fel a japán gyártó a lehető legjobb fogadtatás érdekében.

Szegedi Kata egyedi tokjaival ékeskednek

Szegedi Kata, a GLAMOUR Women of the Year legjobb divattervezője díjának idei győztese jellemzően sötét színekkel, különleges, ötletes szabásvonalakkal dolgozik. Tehetsége visszaköszön a frissességet és izgalmat sugárzó, egyedi tervezésű tokokból, melyek igazán stílusossá teszik az Xperia Z2 és Z2 Tablet készülékeket.

Szegedi Kata úgy nyilatkozott, hogy a tokok tervezése során a forma és a színek harmóniáját tartotta szem előtt, s azt, hogy ezek egységet alkossanak a prémium modellek megjelenésével.

Ajándék XSCAPE album Sony Xperia Z2 vásárlóknak

Az Epic Records a Michael Jackson Hagyatéki Alapítvánnyal közösen hivatalosan is bejelentette az XSCAPE című album kiadását, amely a nemzetközi zenei ikon és a pop királyának új, eddig még nem hallott zeneszámait tartalmazza. A lemez május 13-ai megjelenésének alkalmából a Sony Mobile vásárlói az új Xperia Z2 okostelefonon az album digitális megjelenésének napjától ingyenes hozzáférést kapnak az Xperia Lounge alkalmazás segítségével. A hangzást a stúdió konzoljának és a központi monitorok segítségével optimalizálták az Xperia Z2 készülékre és a hozzá alaptartozékként járó MDR-NC31EM fejhallgatóra.

 

 

Az Xperia Z2 tulajdonosok egy érintéssel bekapcsolhatják ezeket az audio beállításokat a ClearAudio+ mód kiválasztásával. További hangolással kapcsolatos konfigurációkat lehet végrehajtani a készülékhez szabadon választható Bluetooth headset SBH-80 fejhallgatón. Az eredmény pedig egy olyan páratlan audiovizuális élmény, amelyet a zeneszerzők megálmodtak nekünk.

Elérhetőség

Sajnos nem derült ki a Sony közleményéből, hogy az Xperia Z2 Tablet pontosan mikor lesz elérhető hazánkban, de azt szerencsére elárulták, hogy az Xperia Z2 okostelefont májustól megtaláljuk a Telekom kínálatában.

 

 

 

Vissza