Lenovo Golden Warrior S8 – a középmezőny harcosa

Farkas Norman - 2014. április 14.

Korrekt tudással, stílusos külsővel és hívogató árcédulával érkezik a Lenovo középkategóriás okostelefonja, mely a feltörekvő Kínai gyártók hasonló kaliberű ajánlatai ellen indul csatába.

A Meizuhoz hasonlóan a Lenovo sem volt képes tétlenül nézni a Xiaomi filléres mobiljainak hódítását, ezért színre lépett egy korrekt tudású és vonzó külső megjelenésű okostelefonnal, amelyért mindössze 130 dollárt kell kicsengetni.

A Golden Warrior S8 névre keresztelt újdonság a középkategóriát képviseli, de hardverét látva egyértelművé válik, hogy e szegmens felső rétegébe tartozik – hiába az elképesztően alacsony ár.

Az 5,3 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD érintőkijelzővel ellátott mobil működéséért egy nyolcmagos 1,4GHz-es MediaTek processzor felel, amit 2GB RAM, 16GB tárhely és 2000mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A „harcosnak” a képalkotás terén sem kell szégyenkeznie: előlapján egy 5 megapixeles, szelfik készítésére ideális kamera csücsül, hátlapján pedig egy 13 megapixeles, LED villanóval segített egység kapott helyet. Ahogy neve is sugallja, a telefon aranyszínű burkolatot visel, így kedvező ára ellenére is van egyfajta luxus kisugárzása.

A Lenovo Golden Warrior S8 európai megjelenéséről nincs hír és valószínű, nem is lesz elérhető Kínán kívül a készülék.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza